Huti objavili jeziv snimak: Rakete ispalili ka Izraelu, urlaju Alahu akbar

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Na snimcima se čuje kako muškarci urlaju Alahu akbar

Jemenski Huti objavili su jeziv snimak na kojem se, kako tvrde, vidi kako ispaljuju projektile i dronove u pravcu Izraela.

Na snimcima, čiju autentičnost nismo uspeli da potvrdimo, vide se lansiranja projektila i čuje kako razjarena masa urla Alahu akbar.

Nijedan od ispaljenih projektila nije stigao do Izraela, jer su dejstvovali izraelski borbeni avioni i PVO, koji su presreli projektile na Crvenom moru, a prema nezvaničnim informacijama, najmanje jedan od projektila pao je u pustinju u Jordanu.

Podsetimo, Huti koje podržava Iran, juče su saopštili da su izveli treći napad u kom je Izrael meta, lansirajući veliki broj projektila i dronova. Vojni portparol grupe Jahja Sari rekao je da će novi napadi tek uslediti.

Podsetimo, Huti sada imaju možda najsofisticiraniji arsenal projektila i dronova među iranskim regionalnim saveznicima i zastupnicima, poznatim kao "Osovina otpora", prema analitičarima Bliskog istoka.

(Telegraf.rs)

Video: Šta sve morate reći anesteziologu pre operacije i zašto je njihova uloga jedna od najavažnijih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • RDJ

    1. novembar 2023 | 12:50

    A nije jezivo kad Izrael bombarduje palestinski narod,...

  • Mane

    1. novembar 2023 | 11:09

    Urlaće i oni na kraju. Bolje im je da budu mirni.

  • Antun-Tunja

    1. novembar 2023 | 12:46

    Allah-Bog nema veze sa tim. Urlaju jer su u grupi i sa sigurne udaljenosti/ sami sebe ohrabruju/. Imam iskustva, dovoljno godina a i sjećanje me još dobro služi.. Dobiti će i oni po ušima, kad dođe vrijeme za to.Bog prašta a Izrael nije Bog . Izrael pamti i ne prašta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA