≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Đorđa Meloni ostavila dečka: Videla je snimak u kom on ove reči izgovara koleginici i odmah su se razišli

Vreme čitanja: oko 2 min.

Par ima ćerku rođenu 2016. godine

  • 0
Đorđa Meloni Andreo Đambruno Foto: Tanjug/AP

Italijanska premijerka Đorđa Meloni rekla je u petak da se rastala od svog partnera, televizijskog novinara Andrea Đambruna, koji je poslednjih nedelja izazivao kritike zbog seksističkih komentara izrečenih u javnosti.

"Moja veza sa Andreom Đambrunom, koja je trajala gotovo 10 godina, ovde se završava. Putevi su nam se već neko vreme razilazili i došlo je vreme da to priznamo", napisala je Meloni na Fejsbuku.

Par ima ćerku rođenu 2016. godine.

Đambruno je voditelj informativnog programa koji emituje Mediaset, deo medijske grupe MFE u vlasništvu naslednika pokojnog Silvija Berluskonija, bivšeg premijera i saveznika Meloni.

Italijanska liderka se u objavi zahvalila Đambrunu za "divne godine koje su proveli zajedno, za teškoće kroz koje su prošli i što joj je podario najvažniju stvar u njenom životu - ćerku Ginevru".

"Svi oni koji su pokušali da me oslabe udarajući na moju porodicu treba da znaju da čak i ako postoji nada da će kap vode razbiti stenu - stena će uvek biti stena, dok je kap samo voda", dodala je.

Đambruno (41) se našao usred skandala ranije ove nedelje kada je satirična TV emisija "Striscia La Notizia", emitovala komentare koje je uputio van programa, a u kojima je, kako se činilo, flertovao sa koleginicom.

"Tako si pametna... Zašto te nisam ranije sreo?", pitao ju je.

Eksplicitniji komentari, emitovani su u četvrtak, u kojima se čulo da Đambruno pita drugu koleginicu da li je sama ili je u otvorenoj vezi.

Takođe se čuje kako se hvali da ima aferu, govoreći da u Medijasetu "svi to znaju, a sada i vi", a zatim pravio neprijatne aluzija na grupni seks.

"Hoćete li se pridružiti našoj grupi, našoj radnoj grupi?", pitao je Đambruno.

Kada ga je drugi glas upitao "šta ako te je Striscia snimio?", čuje se njegov odgovor: "Šta sam tako loše rekao? Smejemo se, šalimo se".

Italijanska premijerka je poznata po snažnom verovanju u tradicionalne katoličke porodične vrednosti i odbacuje roditeljstvo istopolne zajednice.

Njeni saveznici su se takođe oglasili na društvenoj mreži Iks, kako bi iskazali podršku.

Mateo Salvini, njen zamenik, rekao je da joj šalje "veliki zagrljaj, prijateljstvo i podršku".

"Samo napred, podignute glave!", napisao je on.

Podršku je dobila i od ministra spoljnih poslova.

"Đorđa, šaljem ti zagrljaj", napisao je Antonio Tajani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA