"Tukla je dete do smrti, pa otišla da spava, to nije majka": Komšije o užasu u Pečuju

Policija je privela majku trogodišnjeg dečaka zbog sumnje da mu je nanela smrtonosne povrede

Komentari

  • TUZNA I BESNA

    21. oktobar 2023 | 10:39

    Svi sve znaju i niko nista ne preduzima a onda svima zao kad se tragedija dogodi. Pa ljudi, ne samo da ste kukavice bez duše već ste i saučesnici jer ste dopustili da se tako nešto desi. Svi nešto neče da se mešaju, svi gledaju sebe, zlo i naopako i samozivo od ljudi. Ne treba imati radoznalost radi skupljanja materijala radi ispiranja usta uz kafu, ali biti zainteresovan i spreman da nešto učiniš i pomogneš, to je drugo. Majku ne komentarišem, to je monstrum za koji postoji poseban krug pakla i neka joj bude tačno onako kako je zaslužila. A vama koji ste znali i gledali svoja posla, pa čemu se nadate? Pa i vi čete pred Boga. Da li mirno spavate? Nadam se da če okice nesrećnog deteta da vas proganjaju do kraja vaseg bednog zivota.

  • Ja

    21. oktobar 2023 | 09:55

    MAJKU KOJA UBIJE DETE TREBA ZIVU SPALITI NA LOMACI

  • Gola Istina

    21. oktobar 2023 | 00:59

    Svi znali a cutali, sada kada se to desilo dzaba mogao sam znao sam, gotovo je, mozda je porodica bila socijalno ugrozena, mozda pare mozda ljubomora, dete nije krivo ako su roditelji pravili greske.

  • Dejan

    21. oktobar 2023 | 00:28

    Slucaj iz Nisa: Kafic pun, uzivo svirka. U jednom separeu 5 devojaka, atraktivnih, svih nas 400 gostiju zeva u nijh. Na drugom kraju lokala nalazi se jedna mlada dama, takodje izuzetno lepa, nicim ne privlaci paznju, ali biva zrtva nasilnika. Dolazi zivotinja do nje i pocinje da mlatara rukama oko njene glave, da se vulgarno izrazava, dere. Jednog trenutka pada pomisao da nece mozda da nasrne da je, ne daj Boze, udari. Sta u tom trenutku da covek uradi? Da netremice stoji i dozvoli da nezasticena zena trpi nasilje ili jos gore, strada? Nasilnicima ovog tipa je neophodno psihijatrijsko vestacenje. Ako mu jednom prodje, tu kraja biti nece! I u zivotu nece nista da nauci, a druge osobe ce snositi posledice RECI NE!!!! NASILJU I NASILNICIMA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA