Dva muškarca je silovala, dok je treći "čuvao stražu". Onda su se pozdravili na užasan način

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Sva trojica na sudu negiraju optužbu da su ženu silovali već navode da je žena svojevoljno učestvovala u seksualnom činu

Brajan Džalo (25) i Huan Kinones (24) optuženi su za silovanje mlade žene u centru Mačestera, u Velikoj Britaniji, dok je treći muškarac gledao i "čuvao stražu".

Dvojica muškaraca silovala su ženu dok je jecala i tražila pomoć, dok je treći, Džastić Tandoh (21) sve to posmatrao, da bi na kraju čina, sva trojica usičeno se pozdravili u čast "završenog posla".

Ovaj slučaj se dogodio u maju 2021. godine a predmet je i dalje na sudu i sudija još uvek ispituje svedoke, kao i okrivljene, navodi Miror.

Sva trojica na sudu negiraju optužbu da su ženu silovali već navode da je žena svojevoljno učestvovala u seksualnom činu.

- Tražila sam više puta da prestanu. Njih trojica su zajedno me napali - izjavila je žena koja je u to vreme gnusnog čina bila u Mančesteru u vikend kupovini.

Kako se navodi, žena se sa jedinim od trojice muškaraca sprijateljila na društvenoj mreži Instragam i da su sledećeg dana išli na ručak kada je popila pola litre vodke.

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 534

    12. oktobar 2023 | 01:08

    Posle ručka jedva popijem pola litra piva.

  • Joja

    12. oktobar 2023 | 09:49

    Plan silovanja su imali dok su votku nabavili da je opiu. To najveci glupan ce shvatit.

  • 🎶

    12. oktobar 2023 | 03:10

    Dva muškarca je silovala, dok je treći "čuvao stražu". Sram da je bude. 😉😜

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA