≫ 

Žena koju srpska deca obožavaju javila nam se iz pakla rata u Izraelu: "Hamas je napravio užasan masakr!"

 ≫ 

Sve što su ovi ljudi do juče gradili, za šta su se borili, čemu su se nadali - nestalo je preko noći, sa jednim signalom za opasnost

Komentari

  • Dr

    13. oktobar 2023 | 10:37

    Kad se ljutimo na decu i nezadovoljni smo kakvi su mi u stvari opalimo sebi šamar.jer mi smo ti koji deci oblikujemo stvarnost.Zatajili smo kao generacija.Moja nepismena baba sedamdesetih odbila da jede industrijsku hranu jer ne zna šta u nju stavljaju.ko je deci gurnuo telefone u ruke i naučio ih da jedu brzu hranu?Naravno kako rastu samo ih zanima brza lova.Kako ću im ja biti uzor kad sa specijalitacijom radim dva posla da namaknem za pristojan život?Naravno da ne vide svrhu velikom trudu i poštenom radu.

  • Pec

    12. oktobar 2023 | 07:31

    Današnja srpska deca znaju i obožavaju samo likove sa Granda, pinka, farme.... za ovu gospođu verovatno niko nije čuo, a do "obožavanja" predstoji dug put da li neko poseduje " vrednosti" i phone telefona, načina izražavanja ( čitaj psuje i koristi neprikladne izraze - i izraze sa raznih društvenih mreža od pi dva tri slova), da li koristi "šljašteće kratke komade odeće", majčice i bluzice rupom u obliku srca ili nečeg sličnog, kanapčiće na leđima, što više kozmetike.... napućene (napumpane pojedine deove tela), botoks... ukoliko neko poseduje ove karakteristike, to je njihov idol..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA