≫ 

Avion sa američkom municijom i nosač aviona stigli u Izrael: Hamas drži 150 talaca, raste broj žrtava

 ≫ 

* Izrael pojačao napade iz vazduha na Pojas Gaze * SAD upozoravaju Iran da se ne meša u konflikt * Hamas u ponedeljak izveo nove napade na centralne delove Izraela, prete egzekucijom talaca

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Sayaret Matkal
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Слађана Точиловац Шаљић

    10. oktobar 2023 | 18:13

    И питам се како је оружје из Украјине стигло у руке Хамаса. И колико је велики тај арсенал. Шта они имају у поседу. И ко их је толико индоктринирао мржњом да секу главе, кољу, масакрирају. Злостављају и силују. Мени то не личи на Палестинце. Макар до сада нисам чула да они раде такве ствари. Бин Ладен ови војници у БиХ и на северу Албаније су тако обучавани. И то су радили. Затим ИСИС. Тога се сећа цео свет. Зато и морају политичари да преузму улогу која им припада. Да преговарају о миру и спрече даље крвопролиће. Осим тога, Израел има нуклеарно наоружање. Премијер Нетанкахи је већ упозорио да оружје из Украјине циркулише по ободу државе. Нико није дао одговор на те податке. А ако дође до геноцида у Гази, муслимани широм света објавиће џихад. Зато и тражим пуштање талаца, прекид ватре и преговоре. Израелске обавештајне службе су доведене у заблуду, а самим тим Израел није пружио безбедно окружење не само за Израелце, већ за држављане из различитих делова света који су се ту затекли. О економској штети коју та држава трпи нећу ни да говорим. О порасту антисемитских напада на грађане у земљама Запада, такође. То ће само да расте. Председник Израела је већ упозорио на то. Колико год било тешко, мора да се преговара. Света земља је идеално место и по предању за почетак Судњег дана. Зашто ипак не би дали шансу животу.

  • Miki

    10. oktobar 2023 | 17:34

    Mislim da su Palestinci upravo obrali zelen bostan zahvaljujuci Hamasu. Ovi ce da ih zgrome.

  • Слађана Точиловац Шаљић

    10. oktobar 2023 | 16:29

    Прекид ватре хитно. Неки нису добро израчунали потезе.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA