Tragedija na ekskurziji u Italiji: Preminuo vozač đaka iz Srbije

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 11

Pokušana je reanimacija, ali je nesretni čovek, nažalost, preminuo

Vozač autobusa, koji je vozio đake Sremske Mitrovice na ekskurziju, preminuo je sinoć od posledica srčanog udara u Italiji, potvrđeno je za Telegraf.rs u Medicinskoj školi "Draginja Nikšić". 

Sve se izdešavalo na večeri. Pokušana je reanimacija, ali je nesretni čovek, nažalost, preminuo.  

Đaci su smešteni u hotelu u Lido di Jesolo i nastavljaju svoju ekskurziju danas u Veroni, kako je po planu i programu.

Deca su na ekskurziju u Italiju otišla u utorak, i trebalo bi da traje do vikenda.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    4. oktobar 2023 | 08:46

    Za vreme Korone, kada premine neka osoba koja nije bila vakcinisana, odmah su naglašavali na TV-u da osoba nije bila vakcinisana. Po istom principu bi sada trebalo da se izveštava da li je neko ko "iznenada" premine bio vakcinisan. Ako je stvarno vakcina uzrok ovih "iznenadnih" smrti onda treba naći način da se pomogne osobama koje su vakcinisane. Ovo je ko zna koji po redu vozač koji je preminuo.

  • Saučešće

    4. oktobar 2023 | 09:34

    Pokoj dusi coveku.Zao mi je ljudi mnogo rade bez odmora. A mi treba da se zamislimo da li i kako tretiramo vozace kamiona i autobusa i da oni čekaju kao sumanuti na granicama, voze za gazde i bolesni i zdravi a od toga zavisi sutra i kako ce nam decu voziti.Moglo je i u voznji biti. Te ljude treba strogo odmarati i upucivati na sistematske i razumeti kad odu na bolovanje i platiti posteno za posao koji rade da ne moraju i voziti ljude i dodatno raditi.Ali to pitanje je pitanje vrednovanje uopste radne snage ili se cekaju svuda roboti.

  • Polako

    4. oktobar 2023 | 09:18

    Ali sigurno ce se videti kontraindikacije od svzke vakcine,posebno fajzera... Ko god da se vakcinisao,nema mu pomoci Trebali su da mucnu glavom pre nego sto su to uradili... Sad nazad ne mozes !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA