Sat pozvao hitne službe da prijavi pogibiju svog vlasnika: Novi detalji jezivog slučaja iz Las Vegasa

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Ono što je još strašnije je rastuća panika i haos koji se čuju u pozadini tokom poziva

Dva tinejdžera iz Las Vegasa optužena je za ubistvo jer su namerno automobilom udarili biciklistu koji je preminuo od zadobijenih povreda. Ceo incident snimali su telefonom za društvene mreže. Sada se pojavio i neverovatan snimak na kom se čuje kako je hitne službe na broj telefona 911 nazvao njegov sat.

U audio snimku, koji je objavio portal TMZ, može se čuti kako sat 64-godišnjeg Andreasa Probsta, preciznije njegov "Apple Watch", javlja operateru hitnih službi na broj telefona 911 da je pretrpeo težak pad i da ne reaguje.

Ono što je još strašnije je rastuća panika i haos koji se čuju u pozadini tokom poziva.

Penzionisani šef policije je kasnije proglašen mrtvim u bolnici.

Međutim, to nije bio jedini poziv od tog dana - policajci veruju da su dvojica osumnjičenih takođe udarila još jednog biciklistu oko pola sata pre Probsta. U tom pozivu službi 911 može se čuti kako 72-godišnji muškarac kaže da je napad bio nameran, rekavši da je mogao biti ubijen.

Podsetimo, 18-godišnji Hesus Ajala, koji je u vreme incidenata imao 17 godina, sada se suočava sa 18 tačaka optužnice, uključujući ubistvo, nakon što su policajci rekli da je on bio za volanom kada je Probst ubijen.

Incidenta je snimio 16-godišnji Džamir Kiz, a izazvao je ozbiljan bes nakon što je snimak postao viralan.

Policajcima je bilo teško da pronađu Kiza mesec dana nakon Probstove smrti, ali je i on na kraju lociran i takođe priveden.

Zvaničnici kažu da je Kiz bio za volanom tokom nefatalnog udara s drugim biciklistom ranije tog dana.

Policajci kažu da video pokazuje da je udarac bio nameran, kao i da Kiz ohrabruje Ajalu da udari Probsta. Na snimku se čuje kako se njih dvojica smeju dok on leži na ulici iza njih.

(Telegraf.rs)

Video: Baka Mirjana Petrović iz Cikota u 99. godini igra, peva i radi sve fizičke poslove

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • teorija zavere

    27. septembar 2023 | 09:29

    Ovu dvojicu doživotno u rudnik. Inače, zabranio bih nasilne video-igrice, nasilne filmove, rijaliti program, TikTok i slične mreže, za početak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA