Skandalozno: Ramzan Kadirov objavio snimak na kojem njegov sin tuče mladića koji je spalio Kuran

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Uz snimak, koji je objavljen na zvaničnom Telegram kanalu čečenskog lidera, Kadirov pravda postupke svog sina

Čečenski lider Ramzan Kadirov objavio je uznemirujući video snimak nasilja, na kojem se vidi kako njegov sin Adam brutalno tuče mladića koji je navadno zapalio Kuran.

Uz snimak, koji je objavljen na zvaničnom Telegram kanalu čečenskog lidera, Kadirov pravda postupke svog sina.

"Na internetu se i dalje raspravlja o tome da je Adam Kadirov pretukao spaljivača Svetog Kurana Nikitu Žuravela, saučesnika ukrajinskih specijalnih službi. Da li je ili nije? Tukao je i uradio pravu stvar. Štaviše, verujem da svako ko zadire u bilo koje Sveto Pismo, pa i da ga razmetljivo spali, čime uvredi desetine miliona građana naše velike zemlje, mora da trpi strogu kaznu", naveo je Kadirov.

Čečenski lider je rekao da njegova zemlja ima jedinstveni zakon o zaštiti Svetog pisma, koji je potpisao predsednik Rusije Vladimir Putin.

"Verske vrednosti građana zemlje štiti država na najvišem nivou. A ovo ne mogu da ugroze provokatori!", dodao je Kadirov.

On je rekao da je ponosan na ono što je njegov sin Adam uradio.

"Uvek ga je odlikovala želja da raste ne među svojim vršnjacima, već među starijima, zahvaljujući čemu je formirao ideale odraslih - časti, dostojanstva i odbrane svoje religije. Poštujem njegov izbor", dodao je Kadirov.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA