Da li je ovo najsmešnija potera u istoriji? Bežao od policije, zaglavio se u gužvi, a onda je počela komedija

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Umesto da otvori vozačeva vrata i izađe iz vozila, pokušao je da izađe kroz prozor

​Brza potera kroz Los Anđeles završila se neprijatno za osumnjičenog kriminalca. Navodni počinilac zaglavio se u saobraćaju dok je pokušavao da izađe kroz vozačev prozor, zbog čega su mu pantalone pale ispod kolena.

Naime, on je morao da napravi i salto kako bi izašao iz zaustavljene limuzine, piše Fox 11.

Potera je navodno počela oko 15 sati po lokalnom vremenu, a vozač je počeo da izlazi iz vozila oko 16.15. Policiji je trebalo još nekoliko minuta da privedu osumnjičenog. Vozač je osumnjičen za oružanu pljačku i navodno je ukrao automobil.

Tokom potere vozač je navodno iz vozila izbacio vatreno oružje. Policija je zaplenila i drugi pištolj.

Pred kraj potere, vozač je stigao na zakrčeni bulevar. Kriminalac je autom skrenuo na ivičnjak kako bi izbegao saobraćaj. Međutim, na putu je bila velika gužva. Osoba koja je vozila kamion uspela je da blokira Mercedes, što je omogućilo policiji da zaustavi osumnjičenog kriminalca.

Tada su stvari postale neprijatne za vozača Mercedesa. Umesto da otvori vozačeva vrata i izađe iz vozila, pokušao je da izađe kroz prozor. Sudeći prema videu, pantalone su mu zapele dok je izlazio iz auta i spustile mu se do kolena.

Nema izveštaja o povređenima u poteri. U nekim se videima čini kako vozač udara u srebrni Nissan, a slučajni prolaznik koji vozi srebrni kamionet udara u navodno ukradeni Mercedes kako bi se limuzina zaustavila.

(Telegraf.rs)

Video: Bežao od policije pa iskočio iz vozila u pokretu: Profesionalsni kaskaderi na "aparatima"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA