Meloni traži misiju EU za sprečavanje dolaska migranata

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Upozorila je će Italija preduzeti oštru akciju

Italijanska premijerka Đorđa Meloni izjavila je da će ponovo pozvati Evropsku uniju da preduzme zajedničku akciju, "pomorskom misijom ako bude neophodno", kako bi se sprečio prolazak migranata iz Severne Afrike preko Sredozemnog mora.

"Nameravam da ponovim zahtev za hitnu misiju EU kako bi blokirao polazak plovila s migrantima", navela je predsednica Vlade Italije u video snimku postavljenom na društvenim mrežama.

Ona je takođe upozorila da će Italija preduzeti oštru akciju kao odgovor na ovonedeljni porast broja migranata, koji su preplavili italijansko ostrvo Lampeduza, preneo je Rojters.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    16. septembar 2023 | 09:39

    Mislio sam da je G. Meloni drugačija od ostalih Evropskih "pudlica", ali sam se prevario! Najpoznatija Nemačka i Evropska "veštica", Ursula joj je otvoreno rekla, da ako ne bude slušala da ona ima alata kako da je uputi na "pravi put"!!

  • Dejan

    16. septembar 2023 | 08:45

    Tako i treba. Teraj to nazad. Hoće samo da dođu na zapad i da žive od socijale i od lopovluka.

  • Petar

    16. septembar 2023 | 20:17

    Sami su krivi za migrante.Sami su ih napravili bombardovajući Irak,Siriju,Libiju,Avganistan.Sads neka ih prime a ne drugima da ih šalju ili ako hoće neka ih pošalju gazdama preko okeana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA