Vreme čitanja: oko 1 min.

Šest "Hristovih vojnika" optuženo za jezivo ubistvo starice: Telo slučajno pronađeno u gepeku

Vreme čitanja: oko 1 min.

Žena iz Južne Koreje je najverovatnije nedeljama bila izgladnjivana i tučena, rekli su zvaničnici okruga Gvinet

  • 0
Gepek Foto: Pixabay.com

Pet odraslih i jedan maloletnik optuženi su za ubistvo nakon što je žena teška 30 kilograma — koja je nedeljama bila tučena i izgladnjivana — otkrivena mrtva u gepeku vozila ove nedelje, saopštila je policija u Džordžiji u četvrtak, javlja "NBC News".

Žrtva, koja nije javno identifikovana, je iz Južne Koreje i došla je u SAD ovog leta da se pridruži verskoj grupi, navodi se u saopštenju policijske uprave okruga Gvinet.

"Optuženi su za sebe govorili da pripadaju 'Hristovim vojnicima'", saopštila je policija.

Uzrok smrti ostaje pod istragom. Policija je saopštila da kancelarija medicinskog istražitelja "veruje da bi pothranjenost mogla biti faktor koji je doprineo smrti".

Nalozi za hapšenje pokazuju da je žena nedeljama bila izgladnjivana i tučena. Policija veruje da je gladovanje počelo 3. avgusta; nije odmah bilo jasno kada je umrla.

Erik Hjun (26) iz Savanija, Džordžija, i Gavom Li (26( Džuno Li (26), Džuhjum Li (22) i Hjundži Li (25), svi iz Lorensvila, Džordžija, optuženi su za teško ubistvo, lažno zatvaranje, manipulisanje dokazima i prikrivanje smrti, saopštila je policija.

Optužen je i jedan 15-godišnjak.

Istraga je počela u utorak, saopštila je policija.

Detektivi veruju da je Hjun parkirao vozilo u utorak kod jedne firme u Dulutu.

Hjun je zatim pozvao rođaka da ga pokupi i prebačen je u bolnicu u Atlanti na lečenje zbog nepovezanih povreda, saopštila je policija.


Hjun je zamolio rođaka u bolnici da uzme lični predmet iz automobila. Hjunov rođak je tada pronašao nešto što je izgledalo kao telo u gepeku i pozvao hitnu pomoć u utorak uveče, saopštila je policija.

Ovo otkriće navelo je istražitelje da izdaju nalog za pretres kuće u Lorensvilu koja je povezana sa Hjunom, saopštila je policija.

"Detektivi veruju da se zločin dogodio u podrumu ove kuće", saopštila je policija.

(Telegraf.rs)

Video: Neverovatan susret konja i divljeg vepra na Zlatiboru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA