Grupa žena pretukla muškarca i otela mu automobil: Snimak brutalnog napada u Čikagu

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Na snimku se vidi kako muškarac beži do grupe pre nego što su ga dve osumnjičene srušile na zemlju. Vidi se da ga treća udara nečim što izgleda kao cev

Vozača Ubera u Čikagu napala je u utorak grupa devojaka, od kojih je jedna imala metalnu cev, pre nego što je uzela njegovo vozilo, javlja "Fox News".

Napad, koji je snimljen nadzornom kamerom, dogodio se u Kineskoj četvrti, saopštila je čikaška policijska uprava za "Fox News Digital". 62-godišnji muškarac je upravo stigao u blizinu svoje kuće kada su mu prišle tri žene koje su ga pretukle i oduzele mu ključeve od automobila, preneo je "Fox Chicago".

Na snimku se vidi kako muškarac beži do grupe pre nego što su ga dve osumnjičene srušile na zemlju. Vidi se da ga treća udara nečim što izgleda kao cev.

Devojke su tada uzele ključeve od automobila i pobegle njegovim vozilom.

"Parkirao sam automobil i izašao, krenuo sam prema stanu, a tri ženske su skočile na mene, zadržale me, zgrabile me i uzele ključ od mog automobila", rekla je žrtva Danksin Ši.

Ši je odbio medicinsku pomoć na licu mesta.

Niko još nije uhapšen. Istraga je u toku.

YUC0rceMb5E

Video: Policajac ispratio povređenu devojčicu do Tiršove: Kordoni policije se pomerali da stignu što pre

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA