Filip sa ženom nestao u poplavama u Grčkoj: Bujica odnela vikendicu u kojoj su boravili na medenom mesecu

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Podsetimo, najmanje tri osobe poginule su u Grčkoj nakon što je tu zemlju pogodila oluja Danijel

Filip i Mihaela iz Graca vode se kao nestali nakon što je vikendicu u kojoj su boravili u Potistiki odnela bujica nakon oluje Danijel.

U istom kompleksu gde se vikendica nalazila boravio je još jedan par iz Austrije koji su spasilačke službe spasile dan ranije.

Nakon što je oluja juče pogodila njihovo mesto, par je odlučio da ostane u vikendici, misleći da su tu bezbedniji nego napolju.

Par sa kojim su bili je odlučio da ode u Ćinovrisi i oni su na kraju spaseni, piše Protothema.

Nekoliko sati kasnije, dve vikendice je bujica odnela u more i od tada se Filipu i Mihaeli gubi svaki trag.

"Ne mogu da verujem. Ovde su boravili tri nedelje. Nedugo nakon što su stigli su se i venčali u argalasti. Često su dolazili ovde na odmor. Oboje imaju oko 35 godina. Nadam se da su samo nestali, ne mogu da poverujem da su se deca udavila. Juče je šestoro ljudi spasno iz taverne. Nadali smo se da su među njima Mihaela i Filip, ali nisu bili", rekao je vlasnik vikendice za grčke medije.

Podsetimo, najmanje tri osobe poginule su u Grčkoj nakon što je tu zemlju pogodila oluja Danijel. Najgore pogođeno područje je centralni priobalni okrug Magnezije, gde je, prema navodima meteorologa, za 24 sata palo onoliko padavina koliko je obično padalo tokom cele jeseni.


Telo muškarca pronađeno je nakon što je zid pao na njega u utorak u Volosu, a 87-ogodišnja žena pronađena je mrtva u istom regionu u sredu. Usled klizišta zatvoreni su putevi, a mnogi stariji stanovnici u oblasti oko planine Pelion zarobljeni su u svojim domovima.

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA