Tragedija na ceremoniji otkrivanja pola bebe: Avion se srušio pred gostima, ima mrtvih

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 4

Dok su zvanice klicale, a roditelji slavili i ljubili se, pilot je odjednom izgubio kontrolu nad letelicom, koja se potom srušila nedaleko od mesta gde se žurka održavala

Zabava na kojoj je trebalo da bude otkriven pol bebe jednog mladog bračnog para kada se avion, koji je trebalo da otkrije da li majka čeka dečaka ili devojčicu, srušio naočigled gostiju.

Nesreća se dogodila juče u Meksiku, a u padu aviona život je izgubio pilot Luis Angel.

Srećni par slavio je trudnoću sa porodicom i prijateljima u Sinaloi, u Meksiku, i unajmio mali mlaznjak da preleti iznad zvanica i izbaci ili ružičasti ili plavi prah kako bi označio pol njihove bebe.

Dok se avion približavao budućim roditeljima, koji su stajali pored natpisa „O, bebo“, ispustio je ružičasti dim iz trupa – što je nagovestilo da će imati ćerku.

Dok su zvanice klicale, a roditelji slavili i ljubili se, pilot je odjednom izgubio kontrolu nad letelicom, koja se potom srušila nedaleko od mesta gde se žurka održavala.

Presrećni roditelji od radosti nisu ni shvatili da je pilot u nevolji i vidi se kako primaju čestitke od rođaka i prijatelja, dok se letelica vrti na nebu.

Pilota su našli na mestu pada i odmah ga prevezli u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mina

    3. septembar 2023 | 20:19

    Ja budala, poginu covek bez veze, da bi oni zaboga saznali pol bebe, vidi cuda. Glupljeg trenda nisam videla, valjda ce se buduci roditelji sad opametiti i ne praviti dramu oko toga. Sve je postalo pateticno i besmisleno.

  • јс

    3. septembar 2023 | 22:25

    Претеривање у сваком погледу,помидарство,врло важно ког је пола,само нек је здраво рођено..

  • Marija

    3. septembar 2023 | 23:03

    Suprug je uvek imao obicaj kada dodje sa posla i pre nego sto zaspi da poljubi stomak,bebicu...kada sam saznala pol ,vratio se kući,poljubio stomak i kaže : Cao bebo moja. Ja ga vratim nazad i kazem,nije bilo dobro! Pita,sta nije bilo dobro . Reko,poljubi ponovo i kazi :cao sine moj! Taj njegov pogled,sreću...To cu pamtiti celog života i taj trenutak ne bi menjala za ovakve gluposti sve i da mi plate!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA