Vreme čitanja: oko 1 min.

Stručnjaci savetuju Melaniji da pobegne od Donalda Trampa dok ne bude kasno: "Niko joj neće zameriti"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Stručnjaci za odnose s javnošću savetuju Melaniju Tramp da "drži distancu" i planira unapred da uradi ovaj dodatni korak usred Donaldovih pravnih problema

  • 5
Donald, Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Sa četiri optužnice, više tužbi i viralnim fotografijama koje obilaze sve uglove interneta, pravni problemi bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa svakim danom postaju sve veći i veći. Zapravo, postaje toliko intenzivno da stručnjaci za odnose s javnošću kažu da njegova supruga Melanija Tramp ne samo da bi trebalo da "drži distancu", već i da "planira put za bekstvo", piše "She Knows".

Stručnjak za odnose s javnošću Džejn Oven nedavno je rekla za "Mirror" da misli da bi Melanija trebalo da preduzme obe ove mere pre nego što se pravne posledice pogoršaju. "Da sam Melanijina prijateljica ili njen publicista, savetovala bih je i da se drži na distanci. Najlakše je opravdati nedostatak nečega", rekla je ona. "Može da kaže da je bila sa svojim detetom, radila je u dobrotvorne svrhe, bila zauzeta bukvalno svime i niko joj na tome ne može zameriti. Sam Donald neće da skreće pažnju na njeno odsustvo kao negativnu stvar. Dakle, to je najlakša opcija."

Čini se da Ovenova ima istu ideju o tome šta je Melanija radila poslednjih meseci. Za one koji ne znaju, Melanija je bila van radara usred Donaldove dve najnovije optužnice. Nije viđena sa njim na bilo kakvim pravnim sastancima ili događajima, a viđena je sama svega nekoliko dana nakon što su se pojavile vesti o optužnici.

Međutim, Ovenova kaže da držanje distance možda nije dovoljno. U stvari, ona je dodala: "Da sam na njenom mestu, planirao bih put za bekstvo iz cele situacije."

Donald i Melanija su se verili 2004., a venčali 2005. i dobili sina Barona 2006. Bilo je mnogo glasina o njihovom braku, na primer da je transakcijski, kao i da postoji "čelični" predbračni ugovor, a nedavno i to da bi Melanija navodno mogla da napusti Donalda nakon njihove svađe oko Baronove privatnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nebojša

    29. avgust 2023 | 19:32

    Hahahaa strucnjaci DUBOKE DRZAVEi Bajdenove ekipe SAVETUJU zenu protiv kandidata, HAHAHAHAHAHAHA

  • Gasa

    29. avgust 2023 | 19:26

    Ko savetuje ,..demokrate je???

  • Milorad

    29. avgust 2023 | 19:20

    Ala bolesnici drndaju Trampa, pa to nije normalno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA