Angelinu očuh izbo 107 puta, štitila mamu od nasilja: Ubica policiju čekao s nožem u rukama, pa priznao zločin

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 1

Očuh je nekoliko puta prekidao ubadanje da bi se presvukao, da bi umesto noža uzeo sekač za meso, a treći put da bi potražio Angelininu majku

Angelina Tran (21) iz Vašingtona preminula je nakon što ju je očuh 107 puta izbo nožem dok je pokušavala da zaštiti majku od nasilja, saopšteno je.

Nju su 7. avgusta probudili krici, a kada je izašla iz svoje sobe videla je kako očuh tuče njenu majku.

Kada je pokušala da je zaštiti, on se okrenuo i počeo da je udara. Majka je iskoristila priliku da pobegne i pozove policiju.

Za to vreme Angelina je nastavila da se bori sa očuhom. U jednom trenutku su se oboje sapleli i pali, a očuh je iskoristio tu priliku da je odvuče do kuhinje, zgrabio je nož i počeo da je ubada.

On je nastavio da je ubada čak i kada više nije davala znakove života.

Očuh je nekoliko puta prekidao ubadanje da bi se presvukao, da bi umesto noža uzeo sekač za meso, a treći put da bi potražio Angelininu majku.

"To što je Angelina napala očuha pomoglo je njenoh majci da pobegne i sakrije se u spavaću sobu", rekao je izvor povezan sa porodicom za Independent.

Kada je policija stigla ispred kuće pronašli su očuha kako drži krvav nož u rukama.


"Ubio sam nekog", rekao je on policiji, a zatim je kada su mu oni naredili bacio nož na pod.

Iako je u kuću stigla i Hitna pomoć, lekari su mogli samo da konstatuju smrt devojke. Obdukcijom je utvrđeno da je na telu imala 107 ubodnih rana. Njena majka je prevezena u bolnicu gde su sanirane rane koje joj je bivši muž naneo tokom tuče.

Angelinin očuh je odmah uhapšen i optužen je za ubistvo prvog stepena. On je policajcima ispričao da je sa ženom počeo da se svađa oko novca i da ju je u naletu besa udario pesnicom po licu.

Preko platforme Gogundme prijatelji su prikupljali novac za ubijenu devojku koju su opisali kao vrlo veselu i dragu osobu.

Do sada je skupljeno oko 30.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Video: Beogradski odred Žandsrmerije ispratio kolege koje su godinama čuvali Srbiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ns

    28. avgust 2023 | 16:35

    Ostaviti dete sa manijakom koji je ubija bez ikakve reakcije....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA