Austrijanci uhapsili serijskog lopova iz BiH: Krao bicikle, pa ih slao u Srbiju

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon što je uhapšen, tokom saslušanja je priznao sve što mu se stavlja na teret

Državljanin BiH (23) uhapšen je nakon što je policija u njegovom stanu pronašla bicikle koji su to jutro ukradeni iz centralnog dela Klagenfurta, javljaju "Nezavisne".

Naime, ospežnom istragom utvrđeno je da ovo nije prvi ovakav prekršaj državljanina BiH te da je na desetine bicikala, ukradenih u Austriji, prebacio u Srbiju, gde su preprodavani.

Inače, jutro kada je uhapšen, bukvalno je ukrao dva bicikla za manje od sat vremena, što samo govori da je reč o dobro uvežbanoj šemi.

Bicikle je slao za Srbiju, gde su ih njegovi saradnici preprodavali. Nakon što je uhapšen, tokom saslušanja je priznao sve što mu se stavlja na teret. Policija je podnela prijavu protiv njega, koja će biti prosleđena javnom tužiocu.

(Telegraf.rs)

Video: Maleno mače ostalo zaglavljeno u zidu grade: Tiho mjaukanje joj spaslo život

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hoćemo li morati da vratimo

    26. avgust 2023 | 06:12

    Ja sam kupio specialized bicikli prošle g na pijaci. Platio sam ga 500e a prodajna cena tog modela je 4000e. Nema boga da ga vratim. Samo neka šalju tu robu ovamo ima kupaca

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA