≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lekari se i dalje bore za život vlasnika Pegaza, operisan je nekoliko puta: Evo u kakvom je stanju supruga

Vreme čitanja: oko 1 min.

Par je u ranim jutarnjim satima prebačen u Istanbul, gde je biznismen intubiran na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju, dok se zdravlje njegove supruge popravlja

  • 1

Grčki mediji objavili su nove informacije o teškoj nesreći koju je turski biznismen Ali Sambansi doživeo sa svojom suprugom Vuslat Dogan Sambansi, kada se njihov brod zabio u stene između Lipsija i Lerosa. Kako se navodi, biznismen je prebačen u bolnicu Leros u veoma kritičnom stanju, a život mu visi o koncu. "Skoro je bio na samrti", kažu izvori iz bolnice.

"Protothema" navodi da isti izvor tvrdi da je Ali Sambanci, između ostalog, zadobio rupturu slezine i podvrgnut je ponovljenim operacijama kako bi mu se stabilizovalo stanje. Na kraju su lekari uspeli da stabilizuju biznismena i potom ga intubiraju. Istovremeno, njegova supruga je imala povrede po celom telu.

Par je u ranim jutarnjim satima prebačen u Istanbul, gde je biznismen intubiran na intenzivnoj nezi u kritičnom stanju, dok se zdravlje njegove supruge popravlja.

Prema informacijama, par je sa decom išao iz Lipsija u restoran u Lerosu kada se dogodila nesreća. Turski mediji javljaju da su njihovo dvoje dece, Sevket Emrekan i Kan Ali, skočili u more neposredno pre nesreće i da nisu povređeni.

(Telegraf.rs)

Video: Zavirite na beogradsko more na samom kraju kupališne sezone

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon

    25. avgust 2023 | 22:47

    Zasto ga nije zaustavila recna policija i kaznila za brzu voznju, mora da je potplatio ministra policije, odmah ostavke da se podnesu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA