Deka stradao štiteći bivšu snaju od novog muža nasilnika: "Provalio je vrata, otrčala sam bivšem svekru"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Manuela je sa nasilnikom živela godinama. Imaju i zajedničko dete. Osumnjičeni za ubistvo je i ranije bio nasilan prema njoj, a juče je sve kulminiralo, te je, strahujući da će je ubiti, Manuela otrčala do kuće bivšeg svekra i svekrve da moli za pomoć

Muškarac (78) stradao je u jednom selu na istoku Rumunije, pokušavajući da odbrani svoju bivšu snaju od novog supruga nasilnika.

Deka je zadobio udarac motkom u glavu kada je stao na put nasilniku, a nakon što je bivša snaja Manuela dotrčala u njegovu kuću tražeći pomoć.

Kako prenose lokalni mediji, Manuela je sa nasilnikom živela nekoliko godina i imaju i zajedničko dete staro 18 meseci. Osumnjičeni za ubistvo je i ranije bio nasilan prema njoj, a juče je sve kulminiralo, te je Manuela, strahujući da će je ubiti, krenula da trči kroz selo i otrčala je do dvorišta bivšeg svekra i svekrve da moli za pomoć.

"Došao je do mene io provalio mi u kuću. Počela sam da bežim, i otrčala sam kod svekra moleći za pomoć. Svekar je izašao u dvorište, a ja sam krenula da bežim uz brdo... Ne znam šta mu je uradio, bežala sam, nisam videla", rekla je Manuela.

Nasilnik je deku udario snažno motkom po glavi, a od siline udarca nesrećni čovek je pao i preminuo.

"Video sam da ide sa nekom palicom, bio je rešen da je ubije, a onda je deda izašao i on je dedu jako udario po glavi", ispričao je rođak ubijenog, koji je očevidac zločina.

Nažalost, deda nije bio jedina žrtva pomahnitalog nasilnika.

"Supruga ubijenog je povređena u ovom napadu. I ona je dobila jak udarc u glavu i prebačena je u bolnicu gde je i zadržana", rekao je Bogdan Gorgita, portparol policije.

Komšije za osumnjičenog pričaju da je oduvek bio nasilan, te da znaju da je "tukao razne žene", među kojima i svoju suprugu. I sama Manuela svedoči da je pre mesec dana pokušao da je ubije.

"Upao je u kuću i ubo me nožem. Decu je preskočio da bi došao do mene. Pretio je da će me kamenovati. Rekao mi je da će me iskasapiti ako zovem policiju", ispričala je Manuela novinarima.

Međutim, nije poznato da li je nasilnika ranije prijavljivala policiji.

(Telegraf.rs)

Video: U čast Ivana Tasovca: Svečano otvaranje koncertne sezone Beogradske filharmonije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA