U padu aviona na auto-put stradalo najmanje 10 ljudi: Pilot nije uputio poziv za pomoć

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Iz policije su saopštili da je letelica prilikom pada na auto-put spljoštila automobil i motocikl, te da su tom prilikom stradale još dve osobe

Najmanje deset ljudi je stradalo kada je danas mali avion sa šest putnika i dva člana posade pao na autoput u Maleziji, severno od Kuala Lumpura.

Avion je poleteo sa ostrva Langkavi i išao je ka aerodromu Sultan Abdul Aziz Shah Airport, saopštili su zvaničnici.

"Prvi kontakt aviona sa tornjem za kontrolu letenja Subang bio je u 14.47 časova i odobrenje za sletanje je dato u 14:48. U 14.51 časova po lokalnom vremenu kontrolni toranj je primetio dim koji potiče sa mesta nesreće, ali avion nije uputio poziv za pomoć", navodi se u saopštenju.

Iz policije su saopštili da je letelica prilikom pada na auto-put spljoštila automobil i motocikl, te da su tom prilikom stradale još dve osobe.

"Forenzičari su na terenu, uzimaju dokaze i skupljaju ostatke žrtava, koji će biti preneti u bolnicu u Klangu, gde će biti obavljena obdukcija", naveli su iz policije.

(Telegraf.rs)

Video: Na Univerzitetu Kolumbija veliki dan za Srbiju i našeg naučnika

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA