Najnovija informacija o nestaloj srpskoj porodici: Jedna stvar otežava potragu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 6

Pojedini domaći mediji objavili su informaciju da je porodica navodno pronađena i da su na Tasosu, međutim Cipe Mile, koji učestvuje u potrazi za porodicom demantovao je ove navode

Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos i od tada im se gubi svaki trag.

Kako je navedeno u apelu na društvenim mrežama, roditelji ne mogu da stupe u kontakt sa njima.

- Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni - navodi se u apelu.

U međuvremenu se u jednoj Fejsbuk grupi oglasila sestra nestalog Aleksandra koja je apelovala na sve koji imaju informaciju da joj se jave, ali je ta objava uklonjena.

Pojedini domaći mediji objavili su informaciju da je porodica navodno pronađena i da su na Tasosu, međutim Cipe Mile, koji učestvuje u potrazi za porodicom demantovao je ove navode.

"Poštovani članovi, a ne bi bilo nagađanja u vezi sa nestalom porodicom iz Jagodine, evo jedinih proverenih informacija. Informacije su na osnovu razgovora sa graničnom policijom između Srbije i Makedonije, i Makedonije i Grčke. U 22:30 su izasli iz Srbije, a u 00:30 su napustili makedonsku teritoriju.Kontaktiran je srpski konzulat u Solunu i za sada nemaju informacije. Kontaktirao sam sve bolnice od granice na putu do Tasosa i za sada nijedna nema informacije o ovoj porodici. Ono što se zna, jeste da su otišli na Tasos bez rezervisanog smeštaja što dosta otežava potragu. Javili smo grčkim lokalnim portalima sve informacije, objavili su ih i velike su šanse da vlasnici smeštaja vide njihove slike u lokalnim medijima i da ih prepoznaju ako su se negde smestili. Ostaje da se nadamo da su dobro i da su se negde smestili u toku jučerašnjeg dana, ali da nisu imali internet da se jave. Ja ću se i dalje truditi da nešto saznam što bi pomoglo da se ova agonija završi, agonija pre svega za njihove roditelje koji su već u očaju. PS. Nije tačna informacija da su se javili i da su dobro, iako svi mi verujemo da će se to desiti u toku sutrašnjeg dana", napisao je u jednoj od grupa Cipe Mile koji je aktivno uključen u potragu za nestalom porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ....

    9. avgust 2023 | 00:23

    Нису имали интернета да се јаве??? Па не кошта позив од два минута милион евра, глупости...

  • Срб ин

    9. avgust 2023 | 05:10

    Чему сулуде вожње великог броја срба ноћу. Па у С. Македонији бар је јефтино преноћити и вечерати. Надамо се да су добро.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA