"Mislila sam da mi je cigla pala na glavu": Ženu napao galeb, zadobila teške povrede glave

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Kljucao me je po glavi i nisam mogao da vidim jer mi je krv tekla niz lice i preko naočara

Rhianon Fennel (69) kaže da je oborena na zemlju i da je pritom pomislila da joj je cigla pala na glavu, tolika je bila snaga kojom ju je ptica udarila.

Penzionerka iz Denbišira u Velsu rekla je da je 3. avgusta "osetila udarac" po potiljku dok je išla do svoje šupe. Deleći slike svojih užasnih povreda, žena je rekla da je zbog svoje nevolje želela da upozori druge na rizike.

Rhianon živi u ovoj oblasti skoro tri decenije, ali je rekla da su galebovi koji napadaju ljude postali rasprostranjeni u gradu.

"Izašla sam i pošla do šupe i čim sam kročila napolje, galeb se srušio i udario me u glavu. Mislila sam da mi je cigla pala na glavu dok sam bila oborena na zemlji. Bilo je prilično opako, kljucao me je po glavi i nisam mogao da vidim jer mi je krv tekla niz lice i preko naočara. Ušla sam unutra, isprala krv i stavila malo kreme i uzela lekove protiv bolova", priča nesrećna žena.

Ona kaže da veruje da su galebovi „agresivniji u ovo doba godine“. Misli da je to zato što ptice „štite svoje mladunce“.

"Galebovi se godinama gnezde na krovu, ali izgleda da se problem pogoršava. Samo se nadam da će ljudi voditi računa o svojoj deci jer ove ptice mogu da nanesu štetu. Živela sam u Africi 30 godina gde imaju sve vrste opasnih životinja i nikada nisam bila napadnuta. Sada živim u Velsu i napao me galeb!", kazala je ona.

Stručnjaci pozivaju stanovnike da budu pažljivi dok jedu hranu u njihovoj blizini.

(Telegraf.rs)

Video: Ptiče je bilo prepušteno samo sebi, ležalo je zgrčeno u gnezdu, a onda su ga spasili dobri ljudi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA