Devojčica nestala pre 2 godine nađena živa i zdrava: Policija uhapsila majku i njenog dečka

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nakon intenzivne potrage koja je trajala više od dve godine i izazvala haos u porodici, Mažesti se ponovo našla u zagrljaju oca Džejmsa na aerodromu u Atlanti u nedelju

Više od dve godine nakon što je navodno oteta, Mažesti Vilijams, koja sada ima šest godina, ponovo je ujedinjena sa svojim ocem u Atlanti ovog vikenda nakon što ju je policija pronašla živu i zdravu sa majkom u Meksiku.

Mažesti je imala četiri godine kada ju je majka, Andrea Mekkord (34), navodno otela iz doma njenog oca u Džordžiji 1. aprila 2021. godine.

Andrea je bila u poseti Mažesti u domu njenog oca u Džordžiji na dan otmice. Otac Džejms Vilijams je rekao da je bio u dvorištu dok su majka i ćerka provodile vreme zajedno. Kada se vratio, nije ih bilo.

Majesty Williams Foto: National Center for Missing & Exploited Children

Nakon intenzivne potrage koja je trajala više od dve godine i izazvala haos u porodici, Mažesti se ponovo našla u zagrljaju oca Džejmsa na aerodromu u Atlanti u nedelju.

Majesty Williams Foto: National Center for Missing & Exploited Children

Olakšanje za porodicu došlo je u subotu nakon što su Andrea i njen dečko, Kustodio Guera, locirani u Meksiku, gde su živeli sa Mažesti.

Par je uhapšen i izručen SAD kako bi se suočili sa optužbama.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA