Ubio suprugu Aleksandru i teško ranio ćerku Danijelu, tela ostavio ispred kuće: Horor u Australiji

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon što je pucao u ženu i ćerku, zabarikadirao se u kući, a pregovori sa policijom trajali su tri sata

Muškarac iz Australije ubio je svoju suprugu i teško ranio ćerku, a njihova krvava tela ostavio je ispred kuće pre nego što se upustio u sukob sa policajcima tokom vikenda, rekla je policija.

Policajci su pozvani u kuću u predgrađe Adelejda oko 13 sati u subotu, nakon što su dobili dojavu o pucnjavi u području.

Kada su stigli na lice mesta, pronašli su ženu i devojku kako leže sa ranama od vatrenog oružja na prilazu,  prenosi New York Post.

Aleksandra Vergulis, Daniela Vergulis Foto: Facebook

Vasilis Vergulis (51) je navodno ubio svoju suprugu Aleksandru Vergulis (51). Ona je navodno bila mrtva kada je policija stigla na mesto tragedije.

Njihova ćerka Danijela Vergulis (22) je teško ranjeno. Ona je odvedena u bolnicu i njeno stanje je stabilno. Motiv pucnjave je za sada nepoznat.

Aleksandra Vergulis, Daniela Vergulis Foto: Facebook

Policajci su opkolili kuću, u koju se zabarikadirao osumnjičeni. Dve strane su pregovarale više od tri sata pre nego što se Vasilis predao.


Vasilis je optužen za ubistvo i pokušaj ubistva, i odbijena mu je kaucija. U ponedeljak će se pojaviti pred sudijom.

Aleksandra je navodno radila kao izvršni asistent na Univerzitetu Južne Australije, dok je njena ćerka zaposlena kao pravni sekretar u kancelariji advokata.

(Telegraf.rs)

Video: Horor u Ohaju, i policajaci i građani u šoku: Otac postrojio sinove od 4, 7 i 8 godina i pobio ih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mihailovic

    17. jul 2023 | 05:09

    svadja u kuci , cerka radi u advokatskoj kancelariji dakle pravno pritisak na njega i od zene i od cerke koja je drzala stranu majke u tim sukobima u kuci moze biti razlog okidac ove porodicne tragedije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA