Lepa Azra poginula nakon pada sa mosta, policajci se hvalili kako su našli njeno telo: Porodica šokirana

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Do nesreće je došlo nakon što je njen auto iznenada zahvatio požar, a devojka u mraku nije videla procep između traka na auto-putu, pa je pala sa visine od devet metara

Nakon smrti devojke u Engleskoj, istražitelji su se na društvenim mrežama hvalili da su pronašli njeno telo uz pomoć moderne tehonologije.

Azra Kemal (24) bila je na auto-putu u Kentu u julu 2020. godine, kada je njen automobil iznenada zahvatila vatra. Azra je izašla na mostu, prešla preko centralne barijere i pala sa visine oko devet metara. Ona je na licu mesta podlegla teškim povredama.

Prema rečima prijatelja sa kojim je bila u kolima, u mraku nije videla procep između traka.

Azra Kemal Foto: Facebook

Međutim, samo 12 sati nakon horora, policije Kenta je na društvenim mrežama proslavila brzinu kojom su identifikovali njeno telo.

Policija je na Tviteru objavila gif iz filma "Top Gun", napisavši da su uz pomoć moderne tehnologije uspeli da identifikuju preminulu oko 90 minuta nakon dolaska na lice mesta, tako što su poslali fotografiju otisaka prstiju svom birou.

"Odličan timski rad", zaključila je policija Kenta.

Azrina majka je za Sky news ispričala kako se osećala nakon tog poteza nadležnih.

"Taj tvit je bio užasan. Nisam mogla da verujem da će profesionalni policajci bacati "koske" jedni drugima i tapšati se po leđima nakon smrti moje ćerke", rekla je ona.

Istraga njene smrti otkrila je da je Azra preminula od brojnih povreda, dok je njen prijatelj Omar Alen, koji je bio na mestu suvozača kada je buknuo požar, ispričao o poslednjim trenucima njenog života.

"Ona je išla oko dva metra ispred mene i ponovo prešla preko kolovoza, pa sam krenuo za njom noseći torbe. Tada sam čuo da je pala. Pogledao sam dole i nisam je video. Vrištala je da joj pomognem", rekao je on.

Alen je dodao da je uradio sve u pokušaju da je spase.

Kao da njena smrt nije bila dovoljna, Azrino telo je seksualno zlostavljano u bolnici. Ona je jedna od približno 100 mrtvih žena koje je zlostavljao Dejvid Fuler (68), električar u klinici.

On je odgovoran za dva ubistva i silovanja oko 100 tela na radnom mestu od 2007. godine.

Policija je nakon hapšenja zbog ubistva dve žene pronašla njegov dnevnik u kući. U njemu je pisao detalje silovanja leševa, od kojih je najmlađa žrtva imala devet godina, a najstarija 100.

Osuđen je na dve doživotne kazne.

(Telegraf.rs)

Video: Oboren motociklista u Zrenjaninu. Njegovo stanje nije poznato

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA