Audi proleteo, a onda se začuo prasak: Kamera snimila užasan zvuk kad je Anđelika pokosila Matiju, tatu i baku

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Nadzorna kamera unutar skladišta, udaljenog nekih 50 metara od mesta tragedije, snimila je trenutak pre nego što je Nemica pokosila porodicu u Italiji

Italijanski mediji objavili su snimak sa nadzorne kamere, koja je zabeležila trenutak kada je crni audi proleteo pored skladišta, a onda udario porodicu nekih 50 metara dalje u italijanskom gradu Santo Stefano di Kadore.

Do užasnog incidenta došlo je u četvrtak, 6. jula, kada je audi nemačkih registarskih oznaka, za čijim volanom je bila Anđelika Hater (31), naleteo na malog Matiju (2) i njegovu porodicu. Na licu mesta poginuli su njegovi otac i baka, dok je Matija podlegao povredama u bolnici.

Na osnovu snimka sa nadzorne kamere unutar skladišta, udaljenog oko 50 metara od mesta tragedije, saznaje se da je do nesreće došlo u 15.15 sati.

Na snimku se vidi kako automobili prolaze seoskim putem normalnom brzinom. Odjednom se pojavljuje crni audi i proleće velikom brzinom.

Nekoliko trenutaka kasnije čuje se zvuk sudara.

Žrtve su nađene nekih 30 metara dalje od mesta tragedije, a uhapšena Nemica biće saslušana danas. U njenom audiju nađena je prljava odeća, hrana, voda i ćebići, pa se sumnja da je u vozilu i spavala.

Nakon nesreće rekla je da se ničega ne seća.

(Telegraf.rs)

Video: Obišli smo perone stare autobuske stanice u Beogradu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA