Zastrašujući snimak nasumične pucnjave u Njujorku: Ubica sa skutera svojim zločinom šokirao svet

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

U ovom nasumičnom napadu jedna osoba je poginula, a tri su povređene, saopštile su vlasti.

Jedna osoba je ubijena, a tri su ranjene u više pucnjava u Bruklinu i Kvinsu, oblastima američkog grada Njujorka, za koje policija veruje da su nasumične.

Zastrašujući snimci otkrili su momenat kada je čovek, dok se vozio skuterom po četvrti Kvins, pomahnitalo pucao u nasumične prolaznike iz pištolja, pogodivši muškarca (87) koji je pao na zemlju i preminuo, piše New York Post. 

Kako se vidi na snimku, činilo se kao da je sve bilo u redu na aveniji Jamajka u Ričmond Hilu, stariji pešaci šetali su trotoarom, a onda je revolveraš, čije ime nije objavljeno, proleteo na svom skuteru i otvorio vatru, ciljajući prvo na šetača pasa, kojeg je srećom promašio. 

Zvuk pucnja podstakao je starijeg čoveka da se okrene i pogleda iza sebe, a onda je dobio metak u leđa. Šetač pasa je pobegao, dok je starija žrtva, sama na trotoaru, počela da se grči od bolova.

Na mučnom videu se može videti kako ubica počinje da puca u starijeg čoveka, koji počinje da krvari obilno i na kraju se onesvesti. 

Na drugom uznemirujućem video snimku napadač se zaustavlja do pešaka koji prelaze ulicu i puca u njih usred bela dana.

Ovo je samo jedan od pet incidenata u kojima je strelac skuterom obilazio Bruklin i jugoistočni Kvins na ilegalnom skuteru, otvarajući vatru na, kako je policija rekla, "nasumične" mete, upucavši četiri osobe. 


U ovom nasumičnom napadu jedna osoba je poginula, a tri su povređene, saopštile su vlasti.

Ubica je imao vatreno oružje kalibra 0,9 mm sa produženom municijom, prema policijskim izvorima.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA