Optužnica protiv oružarke koja je napunila pištolj Boldvinu na snimanju filma: Greškom ubacila pravu municiju

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Halina Hačins je preminula kada je glumac Alek Boldvin vežbao iz pištolja, u kojem je bila prava municija

Američko tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv oružarke na snimanju filma "Rast" (Rđa), Hene Gutijerez-Rid, jer je manipulisala sa dokazima u vezi sa tragedijom iz 2021. godine, kada je ubijena direktorka fotografije Halina Hačins.

Tužioci su optužili Gutijerez-Rid da je predala narkotike drugoj osobi 21. oktobra 2021. godine, na dan kada je Hačins ubijena, sa namerom da "spreči svoje hapšenje, krivično gonjenje ili presudu", preneo je Rojters.

Specijalni tužioci Kari Morisi i Džejson Luis nisu dali više informacija povodom nove optužnice, koja je dodatak postojećem ubistvu iz nehata. Njen advokat, Džejson Bauls, nazvao je novu optužnicu "osvetničkom".

Hačins je preminula kada je glumac Alek Boldvin vežbao iz pištolja, u kojem je bila prava municija. Gutijerez-Rid je rekla policiji da je greškom ubacila u pištolj pravu municiju, misleći da su u pitanju meci bez eksplozivnog punjenja.

Glumac Alek Boldvin oslobođen je odgovornosti za smrt Hačins na setu.

(Telegraf.rs)

Video: Reakcija Aleka Boldvina nakon saopštenja da je koleginica u koju je pucao preminula

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA