Vreme čitanja: oko 2 min.

"Ona je dobra majka": Otkriveno zašto su Melanija i Baron izostali sa proslave Trampovog 77. rođendana

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Naravno da je zabrinuta i zbog pravnih pitanja, ali ona se trudi da zaštiti Barona više nego ikada. Ona ga je uvek stavljala na prvo mesto. Ona je dobra majka."

  • 0
Baron Tramp, Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Bivša prva dama SAD Melanija Tramp i njen sin Baron viđeni su u sredu kako napuštaju Trampov toranj u Njujorku dok je on slavio svoj 77. rođendan.

Melanija je izgledala zapanjujuće u "Guči" beloj haljini od 3.200 dolara sa belom "Hermes" torbicom, dok se njen 17-godišnji sin nadvijao nad njom u plavom blejzeru preko belih pantalona,  u upadljivoj sličnosti sa njegovim ocem, javlja "Daily Mail".

Njihove "Luj Viton" torbe, vredne više od 8.000 dolara, i torbe za odelo sa predsedničkim grbom, zatim su utovareni u odvojena vozila.

Nejasno je kuda su se njih dvoje uputili u sredu popodne dok je Donald Tramp slavio rođendan na svom golf terenu u Bedminsteru u Nju Džersiju.

Majka i sin su planirali da odu na veliku evropsku turneju tokom letnjih meseci.

Ali, bilo bi iznenađujuće što se Baron nije pojavio na golf terenu za rođendan svog oca, s obzirom na to se bivši predsednik suočava sa pravnim problemima.

Rečeno je da je bivša prva dama "povređena" zbog rizika da Donald ode u zatvor, pošto se dan ranije pojavio na saveznom sudu u Floridi pod optužbom u vezi s istragom poverljivih dokumenata.

Majka jednog deteta je ćutala dok se njen muž bori na sudovima i u predizbornoj kampanji. Bila je na najavi za njegovu predsedničku kampanju 2024, ali se nije pojavila ni na jednom njegovom skupu.

Ona je posebno preskočila govor koji je Tramp održao nakon što je optužen u Njujorku pod optužbom u vezi s isplatom novca zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels. Tramp se takođe izjasnio da nije kriv po 34 tačke optužnice za krivična dela u vezi s poverljivim dokumentima pronađenim na njegovom imanju Mar-O-Lago.

Pravni problemi Donalda Trampa samo su se pojačavali, a Melanija je bila nevoljna učesnica u njegovom pokušaju povratka u Belu kuću.

"Baron je uvek bio prvi prioritet u Melanijinom životu", rekao je insajder za magazin "People". "Naravno da je zabrinuta i zbog pravnih pitanja, ali ona se trudi da zaštiti Barona više nego ikada. Ona ga je uvek stavljala na prvo mesto. Ona je dobra majka."

S obzirom na to da Baron na jesen ulazi u završnu godinu srednje škole, nije nerazumno misliti da se Melanija drži majčinske dužnosti i provodi kvalitetno vreme sa svojim sinom dok može. Ona i bivši predsednik su uvek vodili svoje živote nezavisno, a mogući odmor sa Baronom je, čini se, ono što sledi.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA