Proleteo kroz crveno i ubio petoro ljudi, policija Mineapolisa tvrdi da nije bilo potere

 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Osumnjičeni muškarac napustio je svoje vozilo i pobegao sa lica mesta, saopštila je policija, ali je kasnije priveden i prevezen u bolnicu na lekarsku procenu.

Četiri žene i jedna devojčica poginule su nakon što je vozilo koje se kretalo velikom brzinom, izašlo sa autoputa 35V u južnom Mineapolisu u petak uveče, naletelo na crveno svetlo i udarilo u drugo vozilo.

U prvom izveštaju policije Mineapolisa o nesreći se navodi da je osumnjičeno vozilo "promatrao" državni policajac na autoputu pre nesreće, ali je rečeno da se nesreća dogodila pre nego što je pokušao da zaustavi vozilo.

Nesreća se dogodila nešto posle 22 sata po lokalnom vremenu na izlazu od I-35V u pravcu severa do ulice Lejk Strit. Policija Mineapolisa saopštila je da su sve žrtve bile u vozilu koje je pogođeno i da su preminule na licu mesta. Vozač koji je naleteo na njih je priveden.

U prvom izveštaju policije, objavljenom rano u subotu, navodi se da je državni policajac primetio osumnjičeno vozilo kako "vozi preko ograničenja brzine" na severu I-35V u 46. ulici, oko tri i po kilometra južno od mesta nesreće. U policijskom izveštaju stoji da je "pre nego što je pokušano zaustavljanje vozila" isto izašlo sa autoputa, proletelo na crveno svetlo i udarilo u drugi automobil.

U saopštenju policije nisu navedeni dodatni detalji o okolnostima koje su dovele do nesreće, uključujući i to da li je policajac aktivirao svetla i sirenu. Policija Mineapolisa saopštila je da je reagovala na nesreću "kao pomoć za državnu patrolu Minesote". U subotu rano ujutro, patrola nije objavila saopštenje o nesreći.

Osumnjičeni muškarac napustio je svoje vozilo i pobegao sa lica mesta, saopštila je policija, ali je kasnije priveden i prevezen u bolnicu na lekarsku procenu. Imena umešanih nisu saopštena.

(Telegraf.rs)

Video: Horor u Ohaju, i policajaci i građani u šoku: Otac postrojio sinove od 4, 7 i 8 godina i pobio ih

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA