≫ 

Vreme čitanja: oko 3 min.

"Devojka ga tukla, bilo ga sramota da prijavi policiji": Izbola ga nožem na smrt, pa odbila da pozove pomoć

Vreme čitanja: oko 3 min.

Njegova majka kaže da ju je jednom u sred noći pozvao telefonom i rekao joj da je bio uplašen jer mu je ona lupala na vrata. Kada je majka došla do njega on nije želeo da je pusti unutra uz izgovor da je sa Kamilom i da je sve u redu

  • 0
Tai Jordan O'Donnell, Kamila Ahmad, devojka ubila izbola momka Foto: Privatna arhiva, MET Police

Majka mladića kog je devojka nasmrt izbola nožem, otkrila je da je on mesecima pre ubistva trpeo nasilje ali da ga je bilo sramota da je prijavi policiji.

Taj Odoneli (19) bio je popularni tinejdžer kome se smešila uspešna karijera muzičkog producenta kada je upoznao i zaljubio se u Kamilu Ahmad u leto 2020. godine.

U to vreme Kamila je već bila poznata policiji zbog više krivičnih dela među kojima i zbog oružane pljačke i pretnju, a takođe je osuđena i zbog toga što je 2015. godine izbola tadašnjeg dečka.

Tokom veze sa Kamilom Taj se izolovao od svih i sve manje se viđao sa prijateljima.

U martu 2021. godine nakon svađe, Kamila ga je izbola nožem na smrt, a zatim je odbila da pozove policiju. Ona je sada proglašena krivom za njegovo ubistvo. Osuđena je na doživotni zatvor i moraće da provede najmanje 23 godine u zatvoru pre nego što bude mogla da zatraži uslovni otpust.

Tajeva majka Stejsi ispričala je za medije da je on jako voleo svoju mlađu braću i sestre, kao i da su ga mnogi prijatelji voleli.

"Videla sam da je pod stresom. Pogrešila sam jer sma mislila da je to samo jedna prosečna veza, međutim u njoj ništa nije bilo prosečno. Moj sin je bio zlostavljan, on nije želeo da umre", kazala je ona.

Ona tvrdi da je njenog sina bilo sramota da prijavi nasilje, posebno jer je Kamila bila dosta niža i stinija od njega.

"Taj je bio vrlo plašljiv, ali je bio jakog duha. Niko nije mogao da pretpostavi da će završiti ovako. Bio je mlad, popularan mladić. Nije želeo da drugi znaju da ga je zlostavljala devojka. Bilo ga je sramotza2, kazala je njegova majka.

Kamila je imala teško detinjstvo i često je gledala kako njen otac zlostavlja majku. Tokom veze sa njom Taj se u početku šalio zbog njenih problema sa zakonom, međutim, vremenom se udaljio od prijatelja i nije smeo da boravi napolju bez Kamiline dozvole, piše Daily Mail.

Njegova majka kaže da ju je jednom u sred noći pozvao telefonom i rekao joj da je bio uplašen jer mu je ona lupala na vrata. Kada je majka došla do njega on nije želeo da je pusti unutra uz izgovor da je sa Kamilom i da je sve u redu.

Ona tvrdi da je jednom videla trag od zuba na njegovom vratu.

"Svaki put kada je moj sin želeo da raskine s njom, ona mu je pretila samoubistvom. Jednom sam otišla kod njih i molila ih da raskinu jer im je veza toksična. Rekla sam da nisu dobri jedno za drugo. Ubijalo me je to što sam videla kako živi", rekla je Stejsi.

Tokom suđenja Kamila je tvrdila da je ona trpela nasilje, međutim sudija nije poverovala u njenu priču.

"On nije bio fizička pretnja za nju. Sve što je uradila, uradila je u trenutku besa", kazao je sudija tokom izricanja presude.

Stejsi je bila na svakom ročištu tokom suđenja za ubistvo njenog sina i sudija je svaki put pohvalio njenu smirenost. Ona se danas bori za smanjenje zločina među mladima i zahteva da se vlasti više pozabavi ovom temom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA