Brajan Volš ponovo pred sudom zbog Aninog ubistva: Nova otkrića tužilaštva uključena u optužnicu

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

Tužilaštvo je, kako javljaju američki novinari, došlo do novih otkrića u ovom slučaju.

Brajan Vol danas je ponovo pred sudom zbog optužbe da je ubio svoju supruhgu, Beograđanku Anu Volš. Tužilaštvo je, kako javljaju američki novinari, došlo do novih otkrića u ovom slučaju. Kako se navodi među novim dokazima, BRajan je u slučaj uspeo da uplete čak i sovju majku.

Tužilaštvo je otkrilo da je Brajan Volš angažovao privatnog detektiva da prati Anu, pošto je sumnjao da ga vara. To je uradio tako što je svoju majku naterao da angažuje detektiva, navodi se u sudskim spisima.

Otkriveno je i da se Ana definitivno spremala da ga napusti i ode sa decom, javljaju američki novinari koji prate ovaj slučaj.

Bob Vord, iz "Boston 25 News", objavio je da se u sudskim spisima nalaze tvrdnje tužilaštva da je Ana rekla prijateljici iz Vašingtona da je odlučila da napusti Brajana i ode sa decom u američku prestonicu. Kako se navodi, ona je bila uznemirena jer je očekivala da Brajana čeka zatvorska kazna zbog drugog slučaja.

Vord, kao i njegova koleginica Bet Germano, reporterka WBZ-TV i dobitnica nagrade "Gremi", objavili su da je tužilaštvo došlo do otkrića da je Brajan angažovao privatnog detektiva da prati Anu, pošto je verovao da ga vara. Ona je navela i da su tokom pretrage njihovog doma i automobila "volvo" otkriveni tragovi krvi.

Brajan Volš je pre nekoliko sati doveden u sud.

Kako se na snimku može videti, on je vidno smršao.

Od Aninog nestanka prošlo je gotovo pet meseci. Brajan Volš i dalje tvrdi da nije kriv.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NBG

    27. april 2023 | 16:22

    Brzo će ga osuditi. Tela nema, ali sve je jasno. Ne taktiziraju oni mnogo. Dobiće doživotnu jer je i ranije kažnjavan. Takav im na slobodi ne treba.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA