Žestoke uvrede i psovke za Megan i Harija: Legendarni panker ih brutalno izvređao

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 3

Pank muzičar, Džoni Roten, pobesneo je tokom interjvua na "zlobnog" princa i njegovu suprugu, rekavši da par ne prestaje da govori – uprkos tome što navodno traže privatnost

Zaboravite "anarhiju u Velikoj Britaniji" – u Kaliforniji nastaju problemi.

Član grupe "Sex Pistols" Džon Lajdon u novom šokantnom intervjuu, poručio je svojim komšijama princu Hariju i Megan Markl - da od***u.

Lajdon koji danas ima 67, rođen je u Londonu, a preselio se u Malibu pre više od tri decenije, a od 2019. godine jedva da pozdravlja svog kolegu,  britanskog iseljenika, princa Harija, koji se preselio sa Markl u obližnji Montesito.

Sex Pistols Printskrin: YT/Sex Pistols Official

Pank muzičar,  formalno poznat pod svojim umetničkim imenom Džoni Roten, pobesneo je tokom interjvua na "zlobnog" princa i njegovu suprugu, rekavši da par ne prestaje da govori – uprkos tome što navodno traže privatnost.

- Ako želite da budete normalni i van kraljevske porodice, onda od***ite. Samo od***i i umukni! - izjavio je on, kako prenosi NY Post.

Lajdonovo kritikovanje bivših članova kraljevske porodice i nije šok, s obzirom na to da je najpoznatija pesma Sex Pistolsa bila antimonarhijska himna "Bože čuvaj kraljicu". Pesma iz 1977. godine — koja uključuje stihove "Bože čuvaj kraljicu/fašistički režim" i "Bože čuvaj kraljicu/ona nije ljudsko biće" — šokirala je mnoge nakon objavljivanja, a kritičari su tvrdili da je to "napad" na kraljicu Elizabetu II.

Muzičar je u intervjuu potvrdio i da je ranije bio u sličnoj situaciji kao Hari i Markl, i da se svađao sa drugim javnim ličnostima. Međutim, odlučio je da se ne žali javno na svoje privatne pritužbe.

Dalje je opisao Harijeve nedavne memoare "Spare" kao "veoma zlobne prema porodici i prijateljima".

Lajdon nije jedina poznata ličnost koja se poslednjih dana istupa protiv kraljevske porodice. Britanka Lizi Kandi, koja je nekada bila prijateljica Marklove, kritikovala je svoju bivši drugaricu kao "sebičnu" jer je pokleknula da prisustvuje predstojećem krunisanju kralja Čarlsa III.

- Mislim da Megan neće doći na krunisanje jer zna da će biti izviždana, a svoja osećanja i brigu zbog zviždanja stavlja ispred svoje dece - rekla je Kandi (54) za Dejli miror: - Mislim da je užasno što Lilibet i Arči neće biti na krunisanju svog dede.

U utorak je potvrđeno da Markl neće biti na krunisanju, zakazanom za 6. maj. Princ Hari će prisustvovati istorijskom događaju sam, usred svađe para sa kraljevskom porodicom.

(Telegraf.rs)

Video: Kejt Midlton ili Megan Markl: Žene iznenadile svojim izborom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Droga je

    15. april 2023 | 08:53

    cudo

  • Nebojša

    15. april 2023 | 10:53

    Malo ali odlicno i kratko receno. Sve sto imaju imaju zahvaljujuci krjevskoj porodici, pisu knjige i lazu bezocno o kraljevskoj porodici a da je kao pre Drugog svetskog rata bio bi obrisan. Sam se obrisao i ODLICNO JE REKAO COVEK, HOCE PRIVATNOST A USTA NE ZATVARAJU

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA