Socijalni radnici obišli porodicu 2 dana pre nego što su roditelji ubili bebu: "Nisu nas pustili unutra"

 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Dva dana uoči brutalnog ubistva dečaka, radnici Centra za socijalni rad su bili na pragu porodičnog doma, ali ih je otac oterao. Mališan je ubijen 25. decembra, a na njegovom telu uočeno je više od 130 ozbiljnih povreda - 57 fraktura i nagnječenja i više od 70 modrica

Socijalni radnici obišli su kuću porodice Boden, u kojoj je svirepo ubijena desetomesečna beba, samo dva dana pre krvavog zločina.

Maleni Finli Boden ubijen je 2020. godine, tokom lokdauna, samo 39 dana nakon što je svojim roditeljima Stivenu Bodenu (29) i Šenon Marsden vraćen na staranje.

Dva dana uoči brutalnog ubistva dečaka, radnici Centra za socijalni rad su bili na pragu kuće Bodena, ali ih je Stiven navodno oterao.

Mališan je ubijen 25. decembra, a na njegovom telu uočeno je više od 130 ozbiljnih povreda - 57 fraktura i nagnječenja i više od 70 modrica.

Nekoliko sati nakon smrti bebe, njegov otac se šalio da će prodati njegovu njihalicu na eBay-u.

Radnici Centra za socijalni rad bili su uključeni u slučaj ove porodice još pre nego što se Finli rodio. Oni su izrazili zabrinutost jer su roditelji dečaka konzumirali narkotike. Dečak je odmah po rođenju u februaru 2020. godine izmešten iz porodice, da bi u ga u novembru iste godine vratili ocu i majci.

Socijalni radnici tvrde da su dečaka poslednji put videli 27. novembra iako su još mnogo puta nakon toga odlazili do kuće u kojoj su roditelji živeli.

Stephen Boden and Shannon Marsden Foto: Derbyshire Police

Tokom poslednje posete 23. decembra, kako tvrde, Stefan Boden je otvorio vrata i rekao da beba spava jer "se ne oseća dovoljno dobro", a potom je socijalnom radniku zalupio vrata ispred nosa. U to vreme, majka dečaka je malo dalje u ulici kupoavala drogu.

Britanski mediji prenose da je više socijalnih radnika išlo na adresu u više navrata, ali da im nije bilo dozvoljeno da uđu u kuću u kojoj je dečak živeo sa roditeljima.

Prilikom posete 19. novembra uočeno je da dečak ima čvorugu veličine četiri centimetra na čelu, a roditelji su rekli da se mališan povredio tokom igre.

Jedna socijalna radnica je na sudu rekla da je dete poslednji put videla živo 27. novembra, te da je mališan spavao na sofi, dok su njegovi roditelji slušali muziku na drugom spratu.

Ona je istakla da roditelji nisu hteli da otvore vrata i da je uspavano dete gledala kroz prozor, nakon čega je otišla.

Ista radnica se vratila u dom Bodenovih 23. decembra, ali joj je otac dečaka zalupio vrata.

Ona tvrdi da je prilikom odlaska videla majku dečaka kako izlazi iz nekog vozila na oko 50 metara u kuće, a u ruci je držala nešto što je ličilo na paketić sa drogom.

Roditelji ubijenog mališana osuđeni su danas na sudu u Britaniji. Očekuje se i izricanje kazne za svirepo ubistvo.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl na nebu, veličanstveni defile i poslednja reč vojne tehnike u Batajnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA