Bivši milioner napao žene, pa pred ćerkom tukao čoveka koji je hteo da ih spasi: Zbog heroina postao beskućnik

 
 
 
Čitanje: oko 3 min.
  • 0

Napad se dogodio u avgustu prošle godine u Velikom Mančesteru, dok je Nil šetao sa svojom 12- godišnjom ćerkom Meri

Bivši milioner i uspešni biznismen koji je zbog heroina završio kao beskućnik, osuđen je zbog nanošenja telesnih povreda nedužnom čoveku kog je pretukao pred njegovom 12-godišnjom ćerkom.

Dominik Hadson (47) koji je nekada je vodio uspešan biznis vredan više od milion evra, napao je Nila Mekena jer je slučajno video kako se bivši milioner i njegov prijatelj Pol Blumfild ponašaju agresivno prema dvema ženama.

Oni su njega žestoko udarali pesnicama i šutirali, a on je nakon sukoba zadobio posekotinu na levom obrazu, kao i ubodnu ranu na bradi.

Pol i Dominik su u početku poricali da su napali Nila, ali su kasnije priznali da su mu naneli teške telesne povrede. Obojica su osuđena na 40 meseci zatvora.

Napad se dogodio u avgustu prošle godine u Velikom Mančesteru, dok je Nil šetao sa svojom 12- godišnjom ćerkom Meri.

Kada je video kako dvojica muškaraca maltretiraju dve žene. Dominik je vikao na jednu od njih, dok je Pol drugoj držao ruke oko vrata. Kada je video šta se dešava Nil je prešao ulicu želeći da pomogne ženama u nevolji.

On je žene pitao d ali su dobro, ali su mu Pol i Dominik ubrzo prišli i počeli da prete nožem. Iako je bio zabrinut za svoju ćerku, on nije želeo da im okrene leđa i ode.

"Nil je rekao ćerki da ide odatle. Tada mu je prvo Blumfild prišao i udario ga pesnicom u glavu. Tada je ponovo rekao ćerki da ide, ali ga je ovaj ponovo udario", saoopšteno je tokom suđenja, piše Daily Mail.


Kada je nakon udarca primetio krv, bio je svestan da ga je Pol napao oštrim predmetom. Pol i DOminik su ga zatim gurnuli, a onda su počeli da ga udaraju pesnicama i šutiraju. U jednom trenutku Pol je celom težinom legao na njega. Nil je pokušao da mu uzvrati udarac i uzdigne se, ali su ga napadači jurili sve do njegove kuće.

Kada je prošao kroz kapiju Dominik i Pol su ga sustigli i počeli da ga pljuju. Pobegli su kada su čuli zvuk policijske sirene. Policija je uspela da im uđe u trag pomoću fotografija koje je Nil usnimio tokom napada.

Nil je rekoa da ga je ovaj napad promenio i da zbog svega što mu se dogodilo ima problem da normalno funkcioniše.

"Osećam se kao da više nisam bezbedna ni u vsojoj kući. Bio sam uplašen, mislio sam da će mi naneti ozbiljne povrede. Dugo nisam mogao da pričam i smejem se, imao sam stručnu pomoć", rekao je Nil.

On je dodao da je samo želeo da zaštiti svoju ćerku, ali su dvojica napadača zaboravila da je on tamo.

"Bili su viši od mene i imali su oružje. Bio sma uplašen za ćerkin i svoj život. Pokušao sam nekome da pomognem, mislim da ću se ubuduće ređe odlučivati na tao nešto", rekao je Nil tokom suđenja.

Dominik se na suđenju rekao da je bio u krizi jer ga je ostavila devojka, a takođe je u tomperiodu pokušavao da se odvikne od heroina.

On je takođe priznao da je bio u alkoholisanom stanju jer je pre napada pio votku.

Dominik je od ranije poznat policiji, a u svom dosijeu ima 98 prekršaja zbog provale, droge i nesavesne vožnje.

(Telegrfa.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA