≫ 

Si sa Putinom danas u Moskvi, uoči puta predstavljao Kinu kao mirotvorca u ukrajinskom ratu

 ≫ 

Ovo je prvo putovanje kineskog predsednika u Rusiju od početka rata

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nikolas
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Рус

    20. mart 2023 | 08:48

    Samo da ne uhapsi Putina....😁😁

  • Nikolas

    20. mart 2023 | 08:32

    PROBLEM JE STO AMERI I NATO ZELE RAT -POBEDU I VLAST NAD SVETOM!!!!

  • Carica Sveta

    20. mart 2023 | 08:19

    Odličan susret za globalna rešenja. Problem konflikta u Ukrajini zaista i zahteva kompleksan pristup. Kada neko deportuje 256 000 dece iz Ukrajine u SAD, bez roditeljskog staranja, sa pismom preporuke, bez identitetske odrednice, da li su ta deca možda Rusi, postavlja se pitanje nad najvećim skandalom u istoriji sveta, o prirodi režima u Kijevu. Da li je ovo najveći ikada akt pokrštavanja u modernoj istoriji čovečanstva, najveća ikada sprovedena operacija trgovinom ljudima. Najveći ikada slučaj zloupotrebe dece. Ko je izvršio transfer novca, preko kojih banaka, na čije račune. Svet mora da razume da je 256 000 dece, kao u nacističkim režimima u Evropi, završilo na drugom kontinentu, izmešteno iz svog životnog okruženja, iz identiteta. I to je zločin , sistemski, naopak, perfidan, zao. Podsetilo me sve ovo na Dianu Budisavljević koja je uspela od ustaškog režima iz zloglasnih logora za decu u NDH da spasi 12 000 srpske dece. Ali je gubitkom kartoteke od jugoslovenskih vlasti, njihov identitet skoro za sve bio izgubljen. Zato se i pitam u kom smeru se kreće Zapadna civilizacija. A onaj predsednik suda u Hagu, bez obzira što sam ja veliki protivnik rata, bilo kakvog nasilja, treba da pojede svoju togu. On nije postao akter u progonu stvarnih zločinaca, već akter u širenju najgore ideologije koju svet , a naročito Evropa, pamti. Saučesnik u dolivanju ulja na vatru i vojni ataše NATO alijanse. Ja narodu Ukrajine želim mir, li sam uvek podržavala sprovođenje potpisanih sporazuma.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA