Anđeli nakit vredan 2.000 evra nestao iz kuće: Posumnjala na čistačicu, pa sama nabavila dokaze policiji

 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Anđela je dva dana nakon što je čistačica bila u kući primetila da joj fale minđuše, prstenje i nekoliko narukvica i odmah je sve prijavila policiji

Žena kojoj je nestao nakit vredan oko 2.000 evra iz kuće, morala je sama da prikupi dokaze, jer policija nije želela da se bavi slučajem.

Anđela Ris (57) iz Kenta počela je da sumnja na devojku iz agencije, koja je dolazila da joj čisti stan.

Anđela je dva dana nakon što je čistačica bila u kući primetila da joj fale minđuše, prstenje i nekoliko narukvica i odmah je sve prijavila policiji.

Čistačica je pozvana na razgovor, ali je negirala krivično delo i aludirala da je nakit možda uzeo Anđelin partner. Nakon toga su inspektori rekli da nema dovoljno dokaza protiv devojke i da ne mogu da pokrenu slučaj.

Tada je Anđela preuzela stvar u svoje ruke i krenula je da obilazi lokalne zalagaonice kako bi našla komade svog nakita. Kada je u tome uspela, tražila je od vlasnika da joj pokaže snimke nadzornih kamera, a jedna od njih snimila je čistačicu kako u zalagaonici vadi njen nakit iz tašne.

Kada je te dokaze pokazala policiji, oni su čistačicu ponovo pozvali na razgovor i tada je, suočena sa dokazima, priznala krivicu.

Osumnjičena za krađu je na sudu tvrdila da je morala da napusti porodični dom jer je žrtva porodičnog nasilja, te da je u vreme krađe živela na ulici.

Njen advokat je tvrdio da je bila prinuđena da krade, da takvo ponašanje nije specifično za nju i da je osoba od velikog poverenja.

Sudija ju je osudio na 18 meseci uslovne kazne.

Video: Snimak razbojništva u centru Beograda: Uz pomoć noža opljačkao radnju, pokupio novac i cigare

(Telegraf.rs)

Video: Kuma Zejna nastupila na Prajdu: Napravila šou u Manježu, svi joj skandirali "Najbolja!"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA