Anđela nestala pre 27 godina, policija ponovo otvorila slučaj: Sveštenik na samrti otkrio gde je ona?

 
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 0

Italijanska policija u saradnji sa vlastima u Turskoj istražuje ovaj slučaj

Slučaj nestale italijanske devojčice Anđele Čelentano, ponovo je pokrenut posle 27 godina, nakon što su se pojavili novi tragovi koji ukazuju da se možda nalazi na ostrvu Bujukada u Turskoj.

Anđela je pre 30 godina misteriozno nestala dok je sa roditeljima bila na odmoru u Napulju kada je imala tri godine.

Prema novim saznanjima ona navodno živi na ostrvu u blizini Istanbula sa muškarcem za kog misli da joj je otac.

Jedna italijanka tvrdi da joj je ovu informaciju rekao sveštenik na samrti. Njemu je tu tajnu navodno odao otmičar male Anđele tokom ispovesti.

Ona tvrdi da je otputovala na to ostrvo i da se tamo srela sa Anđelom i njenim navodnim ocem, a kada se vratila u Italiju odmah je obavestila policiju.

Italijanska policija u saradnji sa vlastima u Turskoj sada istražuje ovaj slučaj.

Anđelini roditelji nikada nisu prestali da je traže i nadaju se da će uskoro saznati istinu i da će je vratiti kući.

Oni su godinama dobijali anonimne dojave ljudi koji su tvrdili da su videli Anđelu u Meksiku, Južnoj Africi i Venecueli, piše Mirror.

Međutim, do danas, nijedna od ovih informacije se nije pokazala kao istinita.

Odmor postao noćna mora

Anđela je nestala 10. avgusta 1996. godine kada je sa roditeljima i sestrama bila na putovanju u Napulju. Oko 13 časova, tokom piknika, njen otac Katelo primetio je da male Anđele više nema i da ne sedi iza njega.

Svi u grupi počeli su da traže devojčicu, ali nje nije bilo. Porodica je odmah obavestila policiju. Mesto na kom su bili je detaljno pretraženo, ali Anđelu nisu pronašli.

Njena porodica je 2010. godine pokrenula sajt preko kog su svi koji imaju bilo kakve informacije o njoj mogli da se jave.

Porodica je neko vreme bila u kontaktu sa jednom devojkom iz Meksika, koja je tvrdila da je Anđela. Iako su se dopisivali pune dve godine, policija je na kraju otkrila da devojka koristi lažno ime. Anđelini roditelji su odlučili da jue uprkos svemu usvoje i od tada živi sa njima.

Još jedna devojka iz Meksika, koja je takođe tvrdila da je ona Anđela, podvrgnuta je DNK testu, ali se na kraju ispostavilo da to nije Italijanka koja je nestala pre 27 godina.

(Telegraf.rs)

Video: Gde su sahranjena ova 2 srpska velikana? Beograđani u "zbunu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA