Kralj Čarls pozvao Harija i Megan na krunisanje: Par odbija da potvrdi dolazak na ceremoniju

 
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Čarls je izbacio svog sina i snaju iz njihovog britanskog doma

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa pozvani su na krunisanje Harijevog oca kralja Čarlsa kasnije ove godine, ali odbijaju da potvrde da li će prisustvovati ili ne, piše Daily Mail.

Princ Hari, koji je zajedno sa suprugom Megan, pokrenuo seriju napada na kraljevsku porodicu poslednjih meseci, potvrdio je da je primio imejl od svog oca u vezi sa tim događajem.

Krunisanje koje bi trebalo da vide milioni ljudi u Velikoj Britaniji i potencijalno milijarde širom sveta, održaće se 6. maja - istog dana kada je i četvrti rođendan Arčija, Harijevog sina.

Podsetimo, Čarls je izbacio svog sina i snaju iz njihovog britanskog doma, a mnogi smatraju da će ovaj potez zakomplikovati bilo kakve buduće posjete Velikoj Britaniji bračnog para iz Kalifornije.

Ovo je otkriveno iste noći kada je Hari iskreno govorio o svojoj upotrebi ilegalnih droga tokom intimnog razgovora sa stručnjakom za toksične traume dr Gaborom Mateom u onlajn strimu uživo.

Video: Ličnosti sveta: Kraljica Elizabeta II

(Telegraf.rs)

Video: Pravilna ishrana je osnova zdravlja: U kojim količinama možete koristiti šećer, a da se ne ugojite

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 💯jko™

    5. mart 2023 | 12:57

    Ozbiljno sam "zabrinut" zbog loših odnosa u Engleskoj dinastiji koja je bogatstvo stekla na krvi i kostima zemalja koje su vekovima pljačkali. Svako ko je pročitao nešto više od bukvara mogao je da sazna da se cela zapadna "demokratija" zasniva na pljački zemalja koje su držali kao kolonije.

  • Xy

    5. mart 2023 | 12:33

    Odlično. Forma zadovoljena.

  • ZDJB

    5. mart 2023 | 13:00

    Otac vas je izbacio a vi kao i vasa nazalost pokojna majka nikad zaboravljena Princeza Dajana,imajte ponosa i nemojte otici na krinisanje. Lepo proslavite rodjendan svog sina. Sve bi bilo mnogo lepse da je vasa mama ziva,lepa,postovana,sposobna...Princeza Dajana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA