Ekskluzivni snimak i slike predmeta koje je Brajan Volš kupovao pred Anin nestanak: "Neko mu je pomogao"

 
 
 ≫ 
  • 12

Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović razgovarala je sa radnikom u Home depotu, gde je početkom januara snimljen i Brajan Volš

Novinarka Telegraf.rs Zorica Radulović duže od nedelju dana boravi u Bostonu gde je je jedina novinarka iz Srbije koja prati slučaj ubistva Ane Volš, a sada je posetila radnju u kojoj je muž Srpkinje navodno kupio sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

Brajan Volš optužen je prošle nedelje za Anino ubistvo. Njoj se svaki trag gubi 1. januara, nakon što su u porodičnoj kući u Kohasetu proslaviti doček Nove godine. Sumnja se da ju je Brajan raskomadao u podrumu kuće, a onda se otarasio delova tela.

Tužioci su na sudu u Kvinsiju pročitali brojne dokaze koje su pronašli tokom traganja za Anom, čiji je nestanak prijavljen 4. januara.

Oni su otkrili i snimak sa nadzorne kamere od 2. januara na kojem se vidi Brajan Volš u radnji Home depot, gde je za 450 dolara kupio sredstva za čišćenje, uključujući krpe, trake, kantu i cerade. Sve je platio u gotovini.

Naša novinarka obišla je radnju u kojoj je bio i Brajan, dok još uvek niko nije znao kakav užasan zločin je počinio. Radnja Home depot nalazi se u Roklandu, koji je udaljen oko 20, 30 minuta od Kohaseta.

Ona kaže da je radnja ogromna, da je reč o velikoj hali i da je nemoguće kupiti stvari za samo 20 minuta. Kaže da je potrebno više od pola sata samo da se obiđe deo radnje.

Tamo je razgovarala sa jednim od radnika, koji joj je ispričao da su njegove kolege videle Brajana, kao i da ih je posetila policija.

"Kupio je stvari za čišćenje za 450 dolara, niko ne kupuje toliko. I policija je dolazila ovde da istraži. Momak koji radi napolju video je nekog sa rukavicama. Policija je pronašla sve", rekao je radnik, čije ime je poznato redakciji Telegraf.rs.

On je dodao da je Brajan Volš kupio brojne stvari za čišćenje u njihovoj radnji, pogledajte u galeriji:

Brajan Volš je navodno u ovoj radnji proveo oko 20 minuta, a postavlja se pitanje kako je uspeo tako brzo da pronađe sve što mu je potrebno.

Radnik misli da mu je neko verovatno pomogao.

"Brajan je sada u zatvoru. Koliko je to tužno, tako lepa žena", rekao je on za Telegraf.rs.

Da podsetimo, Brajan Volš je negirao optužbu za ubistvo. Ostaje u pritvoru bez kaucije, a sledeće pojavljivanje pred sudom zakazano je za 9. februar.

Video: Novinarka Telegrafa u Bostonu snimila izlazak muža Ane Volš iz sudnice

(Telegraf.rs)

Video: Otvoren Sajam pirotskog sira i kačkavalja

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako

    22. januar 2023 | 11:14

    Kako uspeo tako brzo da kupi? Tako sto je poznavao radnju i ciljano isao. Eto kako

  • Тестером је

    22. januar 2023 | 11:13

    Секао на комаде и побацао ко зна где??!Хоће то кад се човек залети дешава се??!

  • Vapaj

    22. januar 2023 | 13:00

    Zivo blato i da svi gledaju......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA