Devojčica u Dalasu greškom ubila dečaka (11), pucala u pravcu devojčice s kojom se posvađala

 
 ≫ 
  • 1

Dve devojčice su se najpre tukle na parkingu

Policija u Dalasu saopštila je da je 14-godišnja devojčica optužena da je pucala i ubila jedanaestogodišnjeg dečaka, nakon što je navodno gađala nekog drugog.

Pucnjava se dogodila u stambenom kompleksu u Dalasu u nedelju, saopštila je policijska uprava Dalasa, prenosi ABC News.

Kako je navedeno u saopštenju policije, dve devojčice su se tukle na parkingu, a jedna od devojčica, 14-godišnjakinja, "pokupila je pištolj i pucala u pravcu devojčice sa kojom se borila".

Međutim, metak je pogodio prolaznika, 11-godišnjeg dečaka. Dečak je prebačen u bolnicu gde je ubrzo preminuo, saopštila je policija.

Osumnjičena tinejdžerka, koja nije identifikovana, navodno je pobegla sa lica mesta i kasnije je pronađena u drugom stambenom naselju. Ona je zadržana u Centru za maloletnike Henri Vejd. Kako je navedeno u saopštenju, pronađen je i pištolj kojim je zločin izvršen.

Video: Protesti na ivici ključanja: Pogledajte težak sukob demonstranata i policije u Dalasu

(Telegraf.rs)

Video: Brdo kamenja obrušilo se na Jablanicu: Evo šta je ostalo od litice posle jezive tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. januar 2023 | 06:04

    Awww nadam se da će devojčica da bude slobodna ipak je greška u pitanju. To svi razumemo. Jadni dete zamisli to prvo ubistvo i napraviš grešku. Uh gde ide ovaj svet. Tu odmah pod hitno u zatvor o onoga ko ju je učio u tome poslu da su dozvoljene greške.njoj dati noblesovu nagradu za mir

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA