"Ako ste pričali sa Anom, molim vas da mi javite": Apel supruga nestale Beograđanke, objavljen audio snimak

 
 
  • 1

Anin nestanak prijavio je njen suprug u sredu, istovremeno sa njenim kolegom u Vašingtonu, gde je trebalo da odleti 1. januara, ali se navodno nije ni ukrcala u avion

Američki mediji objavili su audio snimak Brajana Volša, supruga Ane Volš, rodom iz Beograda, koja je nestala u Masačusetsu 1. januara.

"Dobar dan, ja sam Brajan Volš. Ane nema već nekoliko dana, proveravao sam na poslu, ali je nema. Iznajmila je kuću u mestu gde je bila (zbog posla) neposredno pre nestanka. Ako ste možda pričali sa njom u nedelju ili prethodnih nekoliko dana, molim vas da mi javite. Ako znate bilo koga sa kim je Ana bila u kontaktu, takođe mi javite. Žao mi je što vas uznemiravam. Ja verujem da je Ana dobro", čuje se kako Brajan govori u snimku.

Za sada nije poznato kada je nastao ovaj audio i koga je suprug nestale Beograđanke pozvao.

Anin nestanak prijavio je njen suprug u sredu, istovremeno sa njenim kolegom u Vašingtonu, gde je trebalo da odleti 1. januara, ali se navodno nije ni ukrcala u avion.

Mediji sada spekulišu zašto je njenom suprugu trebalo nekoliko dana da prijavi nestanak žene.

Kako je rečeno na konferenciji za medije, Brajan je rekao policiji da je Ana radila satima i bilo je normalno da se neko vreme ne javi zbog posla.

Posle dva dana potrage, policija je u subotu završila češljanje terena i šume oko Anine kuće u Kohasetu, a akcija neće biti nastavljena u nedelju.

(Telegraf.rs)

Video: Stop rasizmu! U Beogradu održana šetnja sa porukom u znak sećanja na ubistvo Roma Dušana Jovanovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ја

    8. januar 2023 | 14:12

    Обично на крају муж буде крив!!????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA