"Vilijam me je 2019. fizički napao zbog Megan, strgao mi je lančić i oborio": Šokantne tvrdnje princa Harija

 
 ≫ 
  • 10

Njegovi memoari

Princ Hari je navodno izjavio da ga je Princ Vilijam fizički napao tokom žučne rasprave o Megan Markl, piše Daily Mirror.

U isečku iz memoara, koji je procureo, Hari tvrdi da je posle sukoba u svom domu koji je imao sa bratom 2019. godine imao vidljive povrede na leđima.

On tvrdi da ga je Princ od Velsa uhvatio za kragnu i da mu je strgao lančić, da bi ga zatim bacio na pod.

On tvrdi da je Vilijam nazvao Megan Markl "teškom", "nepristojnom" i "abrazivnom" - komentari kojima je Vilijam ponovio ono što je štampa pisala o njoj.

Prema pisanju Gardijana, ova scena iz Nottingham Cottage je "samo jedna od mnogih" koje će biti opisane u memoarima, čije objavljivanje se očekuje 10. januara.

Gardian je došao do jednog primerka knjige, i pored veoma rigoroznih mera bezbednosti, tvrde novinari ovog medija.

U isečku koji je objavljen, Hari piše da se susreo sa Vilijamom kako bi razgovarali o "katastrofi" od njihovog odnosa i o borbi sa medijima.

Ali, kako piše, Princ od Velsa je već bio "van kontrole" kad je Hari stigao, i da su se stvari otele kontroli kad je počeo da kritikuje Megan.

Hari je napisao da je rekao bratu da "ponavlja ono što piše štampa", i da je "očekivao više od njega", piše Guardian.

Prema tvrdnjama Harija, Vilijam nije bio racionalan, što je dovelo do svađe i vikanja. Usledile su uvrede , a zatim je Vilijam rekao da "samo pokušava da pomogne". Hari je na ovo rekao da ne veruje da je to istina, nakon čega je Vilijam pobesneo.

On je napisao da ga je zatim "Vilijam nazvao drugim imenom, i krenuo prema njemu", da bi ga zatim "zgrabio za kragnu, pokidao mu lančić i oborio ga na pod.

- Pao sam na posudu za pse, koja se polomila ispod mojih leđa, a njeni delovi su se zarili u mene. Ležao sam dole, zbunjen, a onda sam se podigao i rekao mu da izađe iz kuće - piše Hari u memoaru.

Hari tvrdi da mu je Vilijam rekao da mu vrati udarac, ali da je on to odbio da uradi, i da mu se stariji brati izvinio nekoliko momenata kasnije.

Princ od Velsa je zatim navodno rekao svom bratu da ne priča Megan o okršaju, a Hari je uzvratio "misliš da joj ne kažem da si me napao?" Vilijam mu je na to rekao "Harolde, nisam te napao".

Hari tvrdi da nije odmah rekao Megan o incidentu, ali da je ona primetila "ogrebotine i modrice" na njegovim leđima.

Daily Mirror je tražio od Kensington Palace-a komentar na tvrdnje o sukobu.

U memoaru, koji je nazvan "Spare" (Rezerva), Hari govori o priči koja stoji iza naslova knjige.

Prema Guardianu, on je ispričao priču o rečima svog oca, kralja Čarlsa, koje je uputio njegovoj majci, Dajani, pošto se on rodio.

"Divno, sad si mi dala naslednika i rezervu, moj posao je gotov", navodno je Čarls rekao Dajani.

Video: Prinčevi Vilijam i Hari prvi put zajedno u javnosti od raskola: Sa suprugama odali poštu kraljici

(Telegraf.rs/Daily Mirror/Guardian)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kako

    5. januar 2023 | 09:48

    U mnogo cestitih porodica usle su ne vaspitane i iskompleksirane žene, zajedno sa majkama hoce da ponize i prevaspitaju muža i njegove,.Tako upropaste i porodicu u koju su usle, a i potomstvo svoje, jer sta od takvih ocekivati.

  • I

    5. januar 2023 | 07:43

    Pa šta? Bratski...

  • Persa

    5. januar 2023 | 09:14

    E ovaj je pukao zbog Megan ,kad se bude osvestio bice kasno ! Velika manipulacija sa Harijem , glumica glumi predstavu i nece stati do kraja .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA