Jeziva ruska propaganda: Snimak u kom Evropljanima čestitaju Božić u kom kuvaju hrčka za večeru

 
  • 6

Russia Today, ruska televizija, objavila je video "božićne čestitke" Evropljanima kroz koju je poslala zastrašujuću poruku

Ruska televizija Russia Today je objavila je video "božićne čestitke" Evropljanima, u kom se prikazuju tri Božića u jednoj evropskoj porodici.

Na snimku se vidi okićeni stan, jelka koja blješti, a roditelji srećnoj ćerki poklanjaju hrčka. Zatim se prikazuje Božić ove godine, u kojem je porodica u polumraku, a otac točak na kojem je hrčak koristi za napajanje sijalica na jelci.

Potom za stolom sede u kapama i kaputima, a majka servira večeru koja deluje bezukusno. Ispostavlja se da je za Božić skuvala hrčka kojeg su ćerki poklonili 2021.

"Sretan antiruski Božić! Ako vam vaši mediji ne govore kuda ovo sve ide, Russia Today je dostupan preko VPN-a", zaključili su u "čestitki".

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Video: Dan Vojnog vazduhoplovstva SAD I deo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    24. decembar 2022 | 16:46

    Језиво него шта али много језивија ми је чињеница да су СРЈ бомбардовали муницијом са осиромашеним уранијумом за добробит Шиптара који подједнако умиру од канцера као и сви у региону ... а тек ће обољевати се умирати!

  • Lampaš

    24. decembar 2022 | 17:29

    Mislim da su poruke ovoga tipa jadne i smešne... zivim na zapadu i imamo svega i više nego što nam treba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA