Pronađena tela prostitutki, sumnja se na serijskog ubicu: Policija traga za Amerikancem

 
 
  • 0

Svaka od žrtava pronađena je u hotelskoj sobi, a dokazi sugerišu da je osumnjičeni imao seks sa ženama pre nego što ih je pretukao i ubio

Vlasti u Meksiku rekle su da tragaju za potencijalnim serijskim ubicom iz Amerike, za kojeg se veruje da je ubio najmanje tri prostitutke preko granice u Tihuani.

Državni tužilac Donje Kalifornije u Meksiku Rikardo Karpio rekao je na konferenciji za medije da se veruje da se osumnjičeni krije negde u San Dijegu u Kaliforniji, i da istražitelji rade sa svojim američkim kolegama kako bi ga pronašli, prenosi NBC San Diego.

"Ako neko preti životima naših sugrađana, naših žena, imaće ozbiljan problem sa našim pravosudnim sistemom. Osumnjičeni je napao ranjive, usamljene žrtve i namamio ih lažima", rekao je Karpio.

Identitet osumnjičenog nije poznat medijima. NBC San Diego, citirajući istražitelje, rekao je da se veruje da je u pitanju američki državljanin, a da je žrtve pronašao u striptiz baru u mestu Zona Norte u području Tihuane. Istražuju se najmanje tri ubistava, prenole lokalni mediji.

Svaka od žrtava pronađena je u hotelskoj sobi, a dokazi sugerišu da je osumnjičeni imao seks sa ženama pre nego što ih je pretukao i ubio.

"Preuzeli smo sve neohodne kacije kako bismo identifikovali sve slučajeve koji su možda povezani sa ovim ubistvima", rekao je on.

On je istakao da će ga vlasti bez sumnje uhvatiti i prebaciti ga nazad u Tihuanu.

Video: Rekonstrukcija krvničkog bombaškog napada u Istanbulu

(Telegraf.rs)

Video: Dr Snežana Polovina o preventivnim pregledima za građane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA