Zamka za Ukrajinu ili nova strategija: Šta će se desiti ako se Rusija povuče iz Hersona?

Uvek postoji mogućnost da je sastanak u Moskvi osmišljen da bi namamio Ukrajinu u zamku, te da Rusi ustvari ne nameravaju da napuste zapadnu obalu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika Nebojša Berak
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Milan

    11. novembar 2022 | 10:08

    Zapadno fasisticki mediji prenose da se ukraina bori protiv Rusije i Irana,tako i Rusija treba da shvati da ratuje protiv kolektivnog zapada i dok ne mobilise 10 miliona vojnika pa prvi stop Berlin da se vojska odmori za to vreme diplomatija pa dalje do atlantika ili to ili je nece biti kao ni nas pravoslavaca u to nema sumnje

  • Nebojša Berak

    10. novembar 2022 | 18:54

    Ocigledno je da na nasu veliku zalost Rusija je TIGAR od papira, potpuno odsustvo strucnih generala vojskovodja i potpuno odsustvo ciljeva u ratu makar ga oni zvali specijalna operacija. Kao sto su Srbi i Milosevic biki naivni i pristajali na primirja tako i Rusi i RUSIJA sa Putinom rade. Sluzbe bezbednosti potpuno su im izbusene kao svajcarski sir. Stremousov je IZJAVIO DA JE PCELA BITKA ZA HERSON i to ga je kostalo zivota, odmah je likvidiran. Rusija pravi kardinalnu gresku koja ce je skupo kostati, njene celovitosti i opstanka. U rat ne idu deca tajkuna i visokih zvanicnika, a STALJIN JE DOBIO RAT JER JE NJEGOV SIN OTISAO U RAT I ODBIO JE DA GA MENJA ZA PAULUSA. E ti je kljucna razlika uspeha i poraza. Poraz Rusije ce i nas skupo kostati. Rusija je okupirana izdajnicima i neznalicama i to je ocigledno i pokazao je to ne samo slucaj KIJEV i kako su izginuli i sramno se povukli, ali i Harkovska oblast i sada Herson. Tri velika poraza a prosipaju pricu i povlacenju na bolje polozaje. NEKA IM JE BOG U POMOĆI.

  • Ruska salata

    10. novembar 2022 | 18:13

    Rusija nema više mnogo vojske. Rusija skoro sve njene specijalce je poslala od prvog dana a već drugi dan nihove naječitnije specijalne jedinice su ubijene zajedno sa nihovim generalima. Sada Rusiji ostalo samo mladi neiskusni demoralizovani ljudi. Šta da rade sa njim nego da ih šalje nazad u Rusiji. Rusija braćo je gotova, uništena za navek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA