≫ 

Smenjen komandant najvećeg vojnog ruskog okruga? Kritikovao ga Kadirov

 ≫ 

Kadirov je kritikovao Lapina i krivio ga za ruske gubitke u Limanu

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika zoks
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Idemo dalje

    30. oktobar 2022 | 15:01

    Mjenja ih Putko ko čarape.Da se primjetit da mu baš dobro ide u Ukrajini.Ha.ha.ha.

  • M-48

    30. oktobar 2022 | 12:47

    Kadirov je potpuno u pravu jer neki Ruski generali me podsećaju na neke generale JNA koji su bili učaureni u dugogodišnjem lagodnom životu i na prvi ispaljeni metak pokazali totalnu nesposobnost. Tek '99. su neki novi pokazali znanje i junaštvo.

  • Kiza i Komina

    30. oktobar 2022 | 12:17

    Da komedija bude veća, Lapin je vodio grupu O, koja je bila najlošije opremljena, koristili su zastarele tenkove i zastarela vozila pešadije koji su išli na benzin. Ipak na početku rata Lapinova grupa iz Sumske oblasti prelazi oko 300km i stiže nadomak Kijeva, do predgradja Brodari. Onda sledi ono čuveno pregrupisavanje i grupa O dobija novi zadatak, da osvoji Krasni Liman. U strašnom naletu grupa O za desetak dana ne samo da osvaja Liman, već osvaja i Svatogorsk i čisti celu levu obalu Severskog Donjeca. Nakon toga dobija zadatak da probije odbranu Ukrajinaca kod sela Toskoe i napadne Lisičansk. Probijaju odbranu, osvajaju rafineriju kod Lisičanska i Ukrajinci se povlače iz Lisičanska da bi izbegli opkoljavanje. Stvarno ne znam ko je uradio više od Lapina u ovom ratu. Kadirov koji je pokrenuo njegovu smenu je očajan jer njegove trupe već dugo nemaju uspeha na terenu, pa ne može da se hvali na telegramu. Ahmat se trenutno nalazi u delu fronta izmedju Vagnerovaca i grupe O. Pošto Vagnerovce nije smeo da okrivi za neuspehe Ahmata okrivio je Lapina. Ako se pitate odakle Kadirovu tolika moć da odlučuje i smjenjuje generale, odgovor je jasan. Rusiji treba njegovih 10-15 hiljada vojnika. On je jedini ko Čečene moze da drži pripitomljene. A smem da se zakunem da će prvi nož u Putinova ledja držati Kadirova ruka. Lapin je veliki heroj, to ne kažem ja, to kaže vojska sa kojom je delio rovove na prvoj liniji fronta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA