Deca se vraćala sa folklora, nema teže povređenih: Prva izjava vlasnika autobusa nakon prevrtanja u Bugarskoj

 
 
  • 2

Deca su se vraćala iz Bugarske

Autobus šabačke registracije sa 48 dece, srpskih državljana doživeo je saobraćajnu nesreću u Bugarskoj, na auto-putu Trakija,a kako je za Telegraf.rs izjavio Milomir Jevtić, autoprevoznik i vlasnik firme koja iznajmljuje autobuse, u ovoj nezgodi na sreću nema stradalih, ni teže povređenih.

On je za naš portal rekao da jedino što zna jeste da su se deca vraćala sa foklora iz Bugarske.

- Koliko sam upoznat samo dvoje, troje dece ima ogrebotine. Na sreću. Ni ja više ništa ne znam - rekao je on za Telegraf.rs.

Prema dosadašnjim informacijama autobus prevrnuo bočno u jarak pored puta i da je prema prvim infomacijama povređeno deset osoba. Na lice mesta stigla su dva vozila hitne pomoći, vatrogasna jedinica i nekoliko policijskih vozila.

Nesreća se dogodila 216 kilometara u pravcu Sofije, kod Stare Zagore, a svi putnici su državljani Srbije.

Video: Bolnica u koju su smeštena deca iz Srbije koja su povređena u prevrtanju autobusa u Bugarskoj

(Telegraf.rs9

Video: Vozač dobio kutiju pa napravio ovaj potez: Snimak sa autobuske stanice koji niko nije video

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maksim Marković

    14. avgust 2022 | 21:07

    Autobus je krivicom vozača skrenuo naglo u desno i završio u jarak pored puta, okrenuo se je i sada je na desni bok. Ima teže i lakše povređenih. Ukupno ih je bilo 48 putnika i vozač. Preko 20-tak njih su prebačeni u bolnicu u Staroj Zagori. Nema poginulih. Kako se je desilo: U toku vožnje jedan od roditelja je poželeo da sedne na suvozačevo mesto jer mu bila muka. Nije umeo da obori suvozačevo sedište pa je vozač pokušao desnom rukom da mu pokaže kako da to učini, međutim u tom trenutku vozač je levom rukom naglo okrenuo volan u desno i autobus je sleteo u jarak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA