Tragedija na grčkom ostrvu: Mladić (23) umro na plaži, samo dan ranije mu dijagnostifikovali koronu?

 
 
 ≫ 
  • 14

Drugovi kažu da su sedeli zajedno kada se mladi Grk iznenada požalio na jake bolove u stomaku

Tanasis Zervas preminuo je iznenada juče na plaži na ostrvu Sifons, a nalazi obdukcije pokazuju da su uzrok smrt kardiorespiratorna insuficijencija, ishemija miokarda i plućni edem.

- Čekamo i laboratorijske nalaze kako bismo imali celu sliku. Telo nam je dopremljeno uz napomenu da je pokojnik oboleo od korona virusa, ali mi to još sa sigurnošću ne znamo. Čekamo rezultate - rekao je šef forenzičke službe Ilijas Bujukas.

Mediji pišu da je mladić 25. jula dobio temperaturu, i da je uzeo antipiretike. Dan kasnije otišao je da se testira i dobio je pozitivan nalaz. Međutim, mladić nije hteo da mu korona pokvari letovanje.

Zervas je juče otišao na plažu sa prijateljima kod kampa gde su odseli. Prijatelji kažu da su sedeli zajedno kada se iznenada požalio na jake bolove u stomaku. Dok su drugovi pokušali da mu pomognu mladić je krenuo da povraća, a posle 15 minuta je pao i izgubio svest.

Hitna pomoć je odmah stigla na plažu i odvezla ga u ostrvski Dom zdravlja, gde su lekari pokušali da ga reanimiraju. Nažalost, mladiću nije bilo spasa i konstatovana je smrt.

Lekari su tad navodno uradili još jedan test na korona virus, a mladić je bio pozitivan.

(Telegraf.rs)

Video: Građani Apatina ne misle da će biti većih problema zbog većeg vodostaja Dunava

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natali

    28. jul 2022 | 14:15

    Tuga 😓

  • Shitoshi

    28. jul 2022 | 19:10

    Nekada bi lekari zbog ovih simptoma pomislili na trbusnu aortu, pucanje slepog creva i javljanje sepse al od kad se pojavila korona ova stanja vise ne postoje.... Samo stapici i boce...e moja struko stidi se

  • StefanNY

    28. jul 2022 | 17:25

    Samo Nek se ljudi vakcinisu… Sve ce biti vise ovakvih slucajeva !! zato su prestali sa vakcinama ovde u US

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA